Iako je rekla da nikada neće pozirati s trudničkim trbuhom, glumica je pokleknula i fotografirala se u maniri afričke kraljice.


Ana Gruica i Hrvoje Šalković prinovu očekuju krajem kolovoza, a sada je stiglo iznenađenje za sve followere na društvenim mrežama. 

Hvala Vam svima od srca koji me pratite!♥Predstave, članke, humanitarne akcije, profi i privatne fotke, najave...

Posted by Ana Gruica on Wednesday, July 22, 2015
Vezani članci Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Glazbeni hitovi u kojima su zvijezde naše glumice: Jeste li znali da su baš one imale glavne uloge u spotovima poznatih pjevača? Ana Gruica (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Noga koja je provirivala kroz haljinu osigurala je Ani Gruici baš sve poglede na kazališnoj premijeri

'Hvala Vam svima od srca koji me pratite! Predstave, članke, humanitarne akcije, profi i privatne fotke, najave projekata, privatnih i poslovnih izljeva koječega - hvala Vam dragi moji!!!', napisala je uz fotografiju koju je objavila na društvenoj mreži.

Lijepa Splićanka poručila: 'Da se sutra rastanemo, vrijedilo je svake sekunde'

'A rugala se ženama sta se slikavaju trudne! I onda dođeš ti u tu situaciju i toliko si sretna i ponosna i misliš da je normalno stanje pokazat stomak. Nikad ne reci nikad moja Ana!', dodala je.

Iako je rekla da nikada neće pozirati s trudničkim trbuhom, glumica je pokleknula i fotografirala se u maniri afričke kraljice. Splićanka broji sitno do poroda.

'Nema me zašto biti strah, rodile su sve žene prije mene, i poslije mene, pa ću i ja', rekla je Ana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook