Iznenadila fanove

Ana pokleknula - skinula se i pozirala trudna: 'Nikad ne reci nikad!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je rekla da nikada neće pozirati s trudničkim trbuhom, glumica je pokleknula i fotografirala se u maniri afričke kraljice.

Ana Gruica i Hrvoje Šalković prinovu očekuju krajem kolovoza, a sada je stiglo iznenađenje za sve followere na društvenim mrežama. 

Hvala Vam svima od srca koji me pratite!♥Predstave, članke, humanitarne akcije, profi i privatne fotke, najave...

Posted by Ana Gruica on Wednesday, July 22, 2015
Pogledaj i ovo Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić osmijesi govore sve Ana Gruica i suprug uživali u društvu njezinog bivšeg partnera, za to su imali dobar razlog: "Možda sam imala sreće"

'Hvala Vam svima od srca koji me pratite! Predstave, članke, humanitarne akcije, profi i privatne fotke, najave projekata, privatnih i poslovnih izljeva koječega - hvala Vam dragi moji!!!', napisala je uz fotografiju koju je objavila na društvenoj mreži.

Lijepa Splićanka poručila: 'Da se sutra rastanemo, vrijedilo je svake sekunde'

'A rugala se ženama sta se slikavaju trudne! I onda dođeš ti u tu situaciju i toliko si sretna i ponosna i misliš da je normalno stanje pokazat stomak. Nikad ne reci nikad moja Ana!', dodala je.

 

Uvijek sam htjela bit neka afrička kraljica! I eto... A rugala se zenama sta se slikavaju trudne! I onda dodes ti u tu situaciju i toliko si sretna i ponosna i mislis da je normalno stanje pokazat stomak... Nikad ne reci nikad moja Ana! Foto: Deni Koraca #denikoraca Makeup: Ana Grgić #anagrgicmakeup Nakit: Jadra Brkić #kitchig4 #jadrabrkic

A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on

Iako je rekla da nikada neće pozirati s trudničkim trbuhom, glumica je pokleknula i fotografirala se u maniri afričke kraljice. Splićanka broji sitno do poroda.

'Nema me zašto biti strah, rodile su sve žene prije mene, i poslije mene, pa ću i ja', rekla je Ana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene