Ana Gruica otkriva kako provodi blagdane i kako na njih reagira njen sin. Thompson odlazi u rodne Čavoglave, a Nives Ivanković ne može odoljeti finoj hrani svoje majke.

Galerija


Božićno vrijeme mnogima je najljepše doba godine. Unatoč niskim temperaturama, snijegu i vjetru, tih nam je dana najtoplije oko srca. Što im znači Božić i kako ga slave, poznati su otkrili samo za naše kamere!

Vezani članci Poznati na odmoru (FOTO: Instagram) Ima se, može se! Skupi provodi po egzotičnim lokacijama i romantična skijanja poznatih Hrvatica Ivica Skoko (Foto: PIXSELL) Ankica Dobrić pobijedila je opaku bolest: "Izliječila se, moja prijateljica je jako dobro!"

"Ja obožavam Božić, sve je veselo, svi su nabrijani, svi bi jeli kolače, svi bi kuhali - pekli, tako da je i kod nas doma. Ja sam napokon kupila pomoćne stvari za pečenje kolača i muffina tako da iskušavam svašta ovaj tjedan, bit će svega", rekla je Žanamari. "Vrijeme baš Božića i božićnih blagdana sam u krugu obitelji i naravno doma uz dobre fritule, uz mamin bakalar, i uz dobro svoje društvo koje ne viđam tokom godine", dodala je Nives Ivanković.

Ana Gruica (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL)
Ana Gruica (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL)

Ana Gruica blagdane provodi živahno jer obilazi obitelji. "Kod mene je prvenstveno, živahno, jer ja kao Djed Božićnjak, dok ja obiđem sve svoje obitelji koje imam obići za Božić, u mene je ludo haha. Ali onako skladno - obilje ljubavi, hrane, pjesme, ali stvarno bude jako, jako lijepo", zaključila je Gruica. Marko Perković Thompson ode do svojih Čavoglava s prijateljima, kumovima. "Obiteljsko - prijateljska atmosfera, koja vlada u tim danima i to se svede više na neko dobro prijateljsko durženje povodom Božića i Nove godine".

U vremenu od četiri nedjelje priprema za najveseliji blagdan, ništa se ne prepušta slučaju. Pa ni kad su darovi u pitanju. "Kad idem ciljano kupiti prijateljima, mami poklon, onda naravno da kupim i sebi punu vreću poklona jer ajme šta je ovo dobro mogla bi to sebi kupiti. Tako da na kraju kupim i za sebe i za druge - to me ispunjava, a volim isto tako dobiti neku sitnicu, nije mi bitno šta i kako, bitno da me se netko sjetio", otkrila je Andrea Šušnjara. Thompson obavezno kupuje djeci i prijateljima. "To je lijepo, dakle darivanje, Božić, jedno druženje, to sve skupa kad se zbroji, to je taj ugođaj koji svatko želi osjetiti, pa tako i ja", dodao je Perković.

Andrea Šušnjara (FOTO: Instagram)
Andrea Šušnjara (FOTO: Instagram)

Božićnom ugođaju naviše se vesele djeca, a tomu svjedoče i poznate mame. "Još je mali, ali shvaća da je nešto svečano i da je nešto uzvišeno i te kuglice, lampice, sve to skupa njega oduševljava. S vremenom će shvatiti šta je Božić", otkriva Gruica i dodaje da je njen sin premali da bi vjerovao u išta osim mamu. Kćerkica Žanamari Perčić, pak, obožava kuglice na boru pa ih gleda i ljubi!

Žanamari (FOTO: Youtube)
Žanamari (FOTO: Youtube)

Neizostavna je i obiteljska trpeza pa domaćice tih dana imaju pune ruke posla. "Sve me strah pričati, jer kao i u svih Hrvata, mi to sve preobilato i preobilno i onda 26. molimo Boga da nam pomogne", kroz smijeh je zaključila Gruica. Što su nam još otkrile poznate Hrvatice, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.