Kakav romantik

Leo otkrio kako je izgledao odlučujući spoj sa suprugom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nadolazeći ljetni mjeseci bit će prepuni vrućih glazbenih ritmova, a svoje mjesto pod suncem prvi je ugrabio pjevač Amir Kazić Leo, s novim singlom 'Javi se pod hitno'.

Ljeto samo što nije počelo, a Amir Kazić Leo već ima spreman plesni ritam za vruće dane. Njegov novi singl "Javi se pod hitno" nešto je sasvim drugačije u repertoaru glazbenika vjernog ljubavnim baladama, no, kako kaže, nova vremena traže neke nove zvukove.

Pogledaj i ovo showbuzz Godina dana od smrti Luka Bulić ponovno zapjevao kao Kemal

Nova ljubavna balada iz glazbene radionice Lea - 'Neka i mene ne bude'

'Je, proljetna je i nakon nekoliko ovih laganijih singlova koje sam imao, nakon albuma Bolji nego ja, došlo je vrijeme da napravim pjesmu koja je malo prpošnija, vedrija, veselija i zasad su reakcije jako dobre', otkrio je Leo nekoliko detalja oko nove pjesme.

Alka Vuica zaslužna je za tekst, dok se Leo pobrinuo za glazbu, a čini se kako je ovaj spoj za regionalnog pjevača bio višestruko plodan. 'Već imam neke dogovorene snimke, svirati, raditi s time da u zadnje vrijeme nekako, mislim čak da me Alka Vuica pogurala, puno pišem, puno komponiram u zadnje vrijeme', rekao je Leo.

VIDEO Koga to Leo još uvijek sanja?

Iako godinama marljivo radi na glazbenoj karijeri, već je nadaleko poznato kako u životu pjevača postoji još jedna velika ljubav - ona prema nogometu. Pa kad bi mu se ovog trenutka pružila prilika da pozornicu zamijeni nogometnim terenom, odluka ne bi bila jednostavna. Nosim za glazbu i nogomet, pjevač je spreman učiniti sve i za pravu ljubav.

Leo je pravi romantičar

Romatičnim stihovima i gitarom, godinama osvaja brojne obožavateljice, ali ono najvažnije je to da je njima s nogu oborio i suprugu.

'Bilo je to baš davno, nešto smo se tek upucavali, počeli neformalno izlazit i onda jedno večer sjećam se da sam skovao plan. Bili smo negdje vani, vraćali smo se iz nekog kluba, stali smo na neko prekrasno mjesto uz more u Umagu i ja sam iz gepeka uzeo gitaru i zasvirao. Mogu reći da je ta večer pomogla da se odluči ozbiljnije ostat sa mnom', otkrio je pjevač.

A što je Leo poručio svim zaljubljenim dečkima i curama saznajte u prilogu inMagazina.


DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene