Uspjeh nakon Supertalenta

Pogledajte što je snimio Amerikanac koji obožava Pejakovićeve pjesme te je li upoznao kakvu Hrvaticu

Ron Holsey Ron Holsey DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ron Holsey Ron Holsey Ron Holsey Ron Holsey Ron Holsey Ron Holsey +0 Ron Holsey Galerija

Iz Los Angelesa je u Zagreb stigao zbog svoje velike ljubavi - glazbe. Šarmantni dečko iz Kalifornije Ron Holsey prošle je godine oduševio publiku i žiri showa Supertalent. I svoju glazbenu karijeru odlučio je graditi ovdje pa je snimio pjesmu na hrvatskom jeziku. Kako to izgleda i zvuči te je li Ron u međuvremenu pronašao kakvu Hrvaticu, pogledajte u idućim minutama!

''Ja sam ovdje sad da snimim novi spot. Imam novu pesmu spremnu za Hrvatice'', otkrio nam je Ron Holsey. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

Poželio je pjesmu na našem jeziku i želja mu se ostvarila. Amerikanac Ron Holsey na gotovo tečnom hrvatskom pjeva ''Nemoguće''.

''Našli smo pjesmu koja je skroz savršena, ima osmotaktni ritam, tužna je pjesma i baš sam se povezao s njom. Morao sam sam snimiti pjesmu i video'', rekao nam je. 

Iako nije razumio ni riječi našeg jezika, kad je prije sedam godina, tijekom putovanja Balkanom, čuo ovdašnje pjesme, odmah se zaljubio.

''Razmišljao sam koja je moja povezanost. Mislim da balkanska muzika ima puno emocija i puno duše. Kad sam se vratio u Los Angeles, rekao sam - želim naučiti tu vrstu glazbe i našao sam učiteljicu glazbe iz Bugarske na UCLA, nazvao sam je i pitao možeš li me naučiti pjevati tako'', priča nam. 

Prva prepreka bila je svladati jezik koji, priznaje, nije nimalo lagan.

''Probam da naučim jezik, ali teško je s padeži i sve. Ali ja sam imao učiteljicu preko Skypea, ali teško je. Da, živim ovdje mislim da bi mi bilo lakše, ali sad mislim da moram naći nekoga tko zna jezik da s njim provodim vrijeme'', kaže. 

Ron i dalje u Los Angelesu radi kao scenarist za dječje emisije. A svaki put kad dođe u Hrvatsku, sve mu je teže otići.

''Mislim da veličina grada ne znači puno. Svaki put kad dođem ovdje razmišljam - mogao bih ovdje živjeti. Volim obalu, volim jedriti, volim more - volio bih ovdje provoditi više vremena'', rekao je. 

Brzo je usvojio i neke naše navike, ali i zavolio lokalnu kuhinju.

''Vi ljudi pijete jako puno kave, puno se nalazite na kavi. Kad sam ovdje i ja uđem u taj ritam. Ali to je specifično za ovaj dio svijeta i to je jako zanimljivo. Ćevapi - što da vam kažem, ja sam jednostavan čovjek. Volim ćevape, salatu sa rajčicama i krastavcima. Radio sam i sarmu. U LA-u imamo bosanski restoran koji prodaje kiseli kupus, tako da sam ju napravio nekoliko puta'', priznaje. 
 

Uz to što je prijateljima pripremio sarmu, zapjevao im je i naše pjesme. Upravo svojim nastupom u Supetalentu mnoge je ostavio bez teksta. Kako priznaje, život mu se otad mnogo promijenio.

''Toliko se prilika dogodilo. Prvo, Kićo Slabinac je vidio show, kad je vidio on i ja smo otpjevali zajedno njegovu pjesmu. Da nije bilo Supertalenta ne bi upoznao Anu i Marka i ne bi sada snimao pjesmu'', priča. 

Sudeći prema njegovim pjesmama i ljubavi prema Balkanu, raspjevani slavuj vjerojatno se ne bi žalio da ovdje nađe djevojku. Njegovo je srce još slobodno.

''Ima toliko divnih žena ovdje, to ne mogu zanijekati, to je fantastično. Mogu reći da su žene ovdje prilično otvorene i direktne, reći će ti izravno što misle što je dobra kvaliteta.'', priznaje. 

O ljubavi će tako Ron još neko vrijeme samo pjevati. ''Nemoguće'' je tek prva pjesma, a što je sve pripremio, vrlo brzo će pokazati domaćoj publici.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene