Baš kao i većina hrvata

Amar Bukvić štedi! Financijska savjetnica mu pronašla najbolji model

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Procjenjuje se da je svaki drugi Hrvat u minusu, i to u iznosu od jedne ili dvije pune plaće.

Kreditne kartice najčešći su nam saveznici. Čovjek od kartice je i poznati glumac Amar Bukvić. Otkad je postao otac, čvrsto je odlučio biti štedljiviji i posložiti financijske troškove. U tome mu je pomogla financijska savjetnica.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Glumac Amar Bukvić jednog se dana planira preseliti s obitelji u veći stan. Oročena štednja, stambena ili neka druga - odlučio je koji mu model odgovara. No, za druga, manja zadovoljstva, primjerice, putovanje, dosad bi uvijek posezao za kreditnom karticom.

Ovoga puta pokušat će uštedjeti određeni iznos i unaprijed isplanirati trošak putovanja. U tome će mu pomoći financijska savjetnica i kolumnistica portala Dnevnik.hr Dijana Vladislavić.

Otkad je postao otac, on i supruga Alma pomnije prate na što troše. No, ipak i dalje se, kaže, znaju 'poskliznuti' i više potrošiti. Slaba točka je, kao i kod većine roditelja, sinčić Aman:

'Ja imam dijete od deset mjeseci, koje ima brdo igračaka koje smo supruga i ja njemu kupili, a onda on vidi na podu ovako jedan končić i to je zanimljivije od bilo čega što smo mu kupili', kaže Amar.

A kako mu je točno pomogla 'Čarobnica za financije' pogledajte u prilogu IN magazina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene