Savjet hollywoodske glumice

'Ako imate sala negdje na tijelu izgledate mlađe'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

InMagazin vikend donosi intervju sa slavnom hollywoodskom glumicom Amanom Seyfried.

Mlada glumica Amanda Seyfried glumi u novom filmu 'Tko preživi, pričat će', a našoj novinarki Ivani Nanut otkrila je sve o svojoj najvećoj ljubavi – psu Finnu koji ima i svoj Twitter profil. 'Svom psu dajem ljuske osobine', kaže Amanda koja ima i neobičan hobi – skuplja preparirane životinje.

Pogledaj i ovo showbuzz razveselila milijune ljudi Jedna od najseksi žena vratila se na društvene mreže rijetkom obiteljskom fotkom: "Vraćam se puna energije.."

Charlize Theron EKSKLUZIVNO: Slavna glumica pohvalila se svojim znanjem hrvatskog

No život zvijezde nije nimalo lak, a nedavno je i priznala kako pati od napadaja panike i anksioznosti. 'Moji su nedostaci borba sa stresom i anksioznošću. Prije sam više voljela putovati. No volim svoju bazu, volim biti kod kuće', kaže lijepa glumica koja se isto tako susrela s negativnim stvarima u Hollywoodu.

Prije nekoliko godina tražili su od nje da ode na botoks, no ona je odbila kao što odbija i biti mršava poput manekenki. Kao primjer žene sa savršenim oblinama navodi manekenku Kate Upton.

'Još osjećam pritisak da budem jako mršava i u formi. No nadam se da će se to primijeniti i za mene. Kate je na naslovnicama magazina. Ima predivno lice. Ima taj izgled Marilyn Monroe, ima lijepe obline, izgleda zdravo. Ako imate sala negdje na tijelu izgledate mlađe', kaže glumica o svojem idealu.

Pogledajte i cijeli intervju s hollywoodskom glumicom u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene