Čitaj s Alke

SVI SU BULJILI U NJU Što je to na sebe stavila Alka Vuica?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alka Vuica obratila se ljudima koji napuštaju zemlju, no svima će u pamćenju ostati njezina haljina.

Pjesmu 'Boje Croatije'Alka Vuica posvetila je mladim ljudima koji napuštaju Hrvatsku u potrazi za boljim životom. Pjevačica im sa sjetom poručuje da ne zaborave rodnu zemlju. Alku smo zatekli na probi suknje, koju joj je za potrebe snimanja videospota kreirao Ivica Skoko.

Pogledaj i ovo Alka Vuica - 3 Zvijezda među okupljenima Alka Vuica u Jastrebarskom pobrala svu pozornost na predstavljanju SDP-ove liste, jedan kolega nije propustio zabilježiti druženje s pjevačicom!

'Apeliram na ljude koji imaju želje i mogu - da ostanu', priča Alka. Rastužilo ju je raseljavanje mladih iz Hrvatske. Prisjetila se s tugom dana kad je i sama htjela napustiti Hrvatsku.

Autorica je stihova i glazbe za pjesmu. 'Čak je i moj sin jedan genijalan stih dao, dao mi je ideju, a kaže: Odlazim u svijet, lako ćeš me naći, imaš internet', rekla je Alka. 'Mislim da idem glasovati u ovoj haljini, da me svi vide', zaključila je legendarna Alka.

Ipak, Alka je najviše iznenadila odjećom, kojom je prošetala gradom za vrijeme snimanja. Sredio ju je Ivica Skoko, a iznenađeni nisu bili građani. Kome je još čudno Alkino odjevanje?

Što su još otkrili pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene