Alka o zaručniku

'Sad se moramo malo rastati da ja smršavim'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kantautorica Alka Vuica nedavno se vratila iz Kanade, a ovih dana započinje i ljetnu turneju. Pred kamerama inMagazina potvrdila je kako će u rujnu uploviti u bračnu luku.

Sa svojim velikim prijateljem, kraljem sevdaha Halidom Bešlićem, Alka Vuica je nedavno posjetila Kanadu. Naime, nastupala je kao njegov gost na koncertima u Vancuveru i Torontu.

Pogledaj i ovo Alka Vuica - 3 Zvijezda među okupljenima Alka Vuica u Jastrebarskom pobrala svu pozornost na predstavljanju SDP-ove liste, jedan kolega nije propustio zabilježiti druženje s pjevačicom!

Nakon povratka je spremna na radno ljeto, kao i na vrijeme koje provodi sa zaručnikom, sarajevskim poduzetnikom Zlatkom Arslanagićem. Premda su pojedini mediji nedavno nagađali kako je njihovoj ljubavi došao kraj, kantautorica je demantirala glasine.

>> Alka pokazala svog odabranika!

'A čujte mi smo ljudi koji smo samci godinama, ima tu i trzavica ima tu i svega, jako smo zreli a beskrajno nas povezuje humor. Nekakvo razumijevanje, slični interesi, volimo fino papati što se vidi. Sad se moramo malo rastati da ja smršavim', šali se Alka.

Vjenčanje planiraju u rujnu, a ako se i ne dogodi na Kubi tamo će otići na odmor. Sada priprema novi album i knjigu poezije, a uskoro izlazi i novi singl 'Rundu daj'. Pogledajte sve u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene