Sasvim iskreno

Alka Vuica otkrila nam je zašto se još nije udala nakon zaruka, ali i što je za nju brak

Alka Vuica (Foto: Instagram) Alka Vuica (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica (FOTO: Instagram) Matija Vuica Alka Vuica (FOTO: Instagram) Alka Vuica (Foto: Instagram) +0 Alka Vuica (Foto: Instagram) Galerija

Alku Vuicu mnogi nazivaju kraljicom devedestih, pa ne čudi da će baš na Valentinovo u Zagrebu izvesti svoje najveće hitove iz tog doba.

Na Valentinovo zvijezde devedesetih, a dan kasnije rockeri i punkeri stižu u zagrebački Boćarski dom na peto izdanje "Antivalentinova". Alka Vuica, LET3, Neki to vole vruće - samo su neka od imena koja će nastupiti na ovom dvodnevnom festivalu 14-og i 15-og veljače.

Pogledaj i ovo Alka Vuica - 3 Zvijezda među okupljenima Alka Vuica u Jastrebarskom pobrala svu pozornost na predstavljanju SDP-ove liste, jedan kolega nije propustio zabilježiti druženje s pjevačicom!

''Meni se čini da je to jako dobro društvo, naravno da ćemo mi svi proslaviti Valentinovo na taj dan u Boćarskom domu i da će to na kraju biti jedan totalan party devedestih'', sigurna je Alka. 

Devedesete se vraćaju na velika vrata, a za to su zaslužni, smatra Alka, ne samo oni koji su uz te pjesme odrastali, već i mnogo mlađe generacije.

''Meni je Dino Dvornik davno rekao da se treba  družiti samo s mladima, mladi znaju najbolje. I sigurno u glazbi mladi znaju nešto do čega mi još nismo došli i što nama zvuči čudno'', priča Alka. 

Baš kao što Alkini stari, veliki hitovi danas čudno zvuče njezinu sinu Arijanu koji se bavi glazbenom produkcijom.

''Još dok je slušao rap, jednom su on i njegovi frendovi zatulumarili i slušali moje pjesme. Onda je rekao moj Arijan - joj mama koji si ti trash, a ja sam mu rekla - sram te bilo od tog trasha živiš'', šali se Alka. 

A Alka već nekoliko godina živi na relaciji Zagreb-Sarajevo, i to zbog ljubavi s bosanskohercegovačkim ugostiteljem Zlatkom Arslanagićem, s kojim se i zaručila.

''Pa jedno vrijeme je bilo kao udat ću se, moj dragi me zaprosio, onda je poslije odustao ja ne znam što mu je bilo, šalio se. Bila je neka ideja da ćemo napraviti svadbu na Kubi, sad je opet neki plan da idemo na Kubu, bilo smo jednom, ali nekako to izbjegava, zna što ga čeka'', govori u svom stilu pjevačica. 

Njezine tekstove plaćala su neka od najvećih imena naše estrade. Pisala je pjesme Oliveru, Josipi Lisac, Toniju Cetinskom i mnogima drugima.

Velike pjesme, zbirka poezije i mnogo koncerata - to su planovi za ovu godinu Alke profesionalke.

Cijeli razgovor pogledajte u našem videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) +2 Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Celebrity Slučajno ili namjerno? Stjepan Hauser otkrio s kime uživa na egzotičnim Maldivima

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene