Glazbenici su na jedan posve novi način izveli poznate hitove i pri tome se dobro nasmijali.


U ovotjednoj emisiji "Petkom s Petkom" gost je bio Alen Vitasović. Mia i Petko pred pjevača su stavili brojne izazove.

Vezani članci Hanka Paldum (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Hanka Paldum u Lisinskom proslavila 45 godina karijere, na koncert došao i gradonačelnik Zagreba Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Bila je među deset najljepših na svijetu: Doznali smo čime se danas bavi Miss Hrvatske 1999. godine

Za simpatičnog pjevača voditelji su kao i obično pripremili razne izazove. Jedan od njih je čak do suza nasmijao Alena Vitasovića. Naime, Alen je udružio snage s poznatim Draženom  Turinom, frontmenom grupe Šajeta. Glazbenici su morali ''prevesti '' poznate domaće pjesme na čakavsko narječje.

Prvi hit u nizu bio je od grupe Crvena jabuka ''To mi radi''.  ''Ovo je bilo jako dobro'', kazao je Petko. Kako su poznati glazbenici uspjeli ''prevesti'' ostale hitove? To vam nećemo otkriti. Pogledajte sami u videu IN magazina koji će vam, između ostalog, pokazati kako su se Alen i Šajeta sjajno zabavili.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.