Alen Vitasović jedva se suzdržao da ne zaplače pred kamerama.


Uz Alena Vitasovića vežemo davne 90-e kada je rasturao svojim hitovima poput ''Ne moren bež nje'', ''Ja ne gren'' te ''Gušti su gušti''. Istarski pjevač u glazbenim je vodama više od 25 godina, a iako je kratko zalutao na tamnu stranu, Alan je pokazao kako je jači od svog poroka, alkohola.

Vezani članci Maja Jurić Za nju je strast prema poslu presudna, ne voli izlaske, ali je zabavljaju poruke udvarača Daniel Beni Prošlo je 17 godina otkako je prestala postojati grupa Teens, hoće li se opet okupiti?

Okrenuo je Alen novi list u svom životu i odlično mu ide. Nedavno je objavio novu pjesmu ''Dojdi vamo'', a održao je i nastup u Zagrebu za ovogodišnje Valentinovo. Vratio se Alen u punom sjaju, a povratak u Orbaniće, njegov rodni kraj, doživio je jako emotivno. Nakon što je poznati pjevač posjetio svoju osnovnu školu i prošetao školskih hodnicima, u jednom trenutku se jednostavno ''slomio'' pred kamerama.

''Kad sam nakon dugo vremena tu, hvataju me strašne emocije. To je u biti bio jedan od najpozitivnijih, najljepših perioda moga života'', prozborio je Alen suznih očiju pred kamerama IN Magazina. Odrastati u Orbanićima za Alena je bilo najljepše životno razdoblje, a njegov tata kaže kako je uvijek bio samotnjak. ''On si je uvijek našao zanimaciju. Puno je crtao, svirao. Nije mu bilo dosadno. Uvijek si je našao nekog posla'', otkrio je njegov otac Tone Vitasović.

Više pogledajte u prilogu IN Magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.