Teški trenuci

Kriza Alena Vitasovića: O svemu progovorio pred našim kamerama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač koji je 90-ih dotaknuo zvijezde, posljednjih godina prolazi kroz osobne krize. Sve nam je otkrio u intervjuu.

Alen Vitasović bio je velika zvijezda 90-tih. Imao je svojih uspona i padova, borio se s ovisnošću, a sada je odličio otvoriti dušu pred kamerama inMagazina.

Pogledaj i ovo showbuzz Alen pred kamerama Iskreno progovorio: Je li ga supruga ostavila zbog alkohola?

Alen Vitasović u novoj suradnji - poslušajte aktualni singl 'Moja mila'

Posljednjih mjeseci brak Alena Vitasovića i njegove supruge Sandre našao se na kušnji. Nagađalo se kako će se uskoro i razvesti. No Alen takav scenarij opovrgava: 'Još uvijek nas drži ljubav, nevjerojatno! I ja volim tu ženu, više nego, glupo je reći sebe. Ona je meni sve u životu. Naš brak trenutno nije u nekom bajnom stanju, to je činjenica. Radi se na tome da se taj brak ipak, nakon 21 godinu spasi'.

Umjesto na pozornici završio na psihijatriji!

Nikada se ne bi mogao zamisliti s drugom ženom, kaže pjevač. Sandra i Alen svoju su vezu počeli 16. rujna 1995. godine. Taj dan smatra jednim od najvažnijih datuma u svojem životu. 'Svi su govorili kako se može takva zvijezda udati za jednu običnu učiteljicu iz Ližnjana, to me jako vrijeđalo, i ja sam tu ženu oženio zato što je ona prekrasna, i divna i moja najveća ljubav', rekao je Alen.

FOTO Pjevač preko Facebooka 'žica' novac za novi spot!

Borba s ovisnošću

Njegovi problemi s alkoholom kumovali su, kaže, mnogim osobnim i poslovnim padovima. Uz potporu obitelji, uvijek ga je držala i ljubav prema glazbi. U novim pjesmama ogolio je svoju bol.

'Jako sam osjetljiv, emocionalan, pokušavao sam si na neke načine pomoći, ali teško se nosim sa svim tim situacijama, i to se često znalo prelomiti prebaciti u neke krive smjerove. Pjesma 'Moja Mila' je za moju ženu i za moju kćer. Inače kćer mi se zove Mija, i sve je to nekako povezano i ta pjesma je rađena u jako teškim trenutcima u životu', iskren je bio Alen

Alen ne vjeruje da bi se više ikada mogao ponoviti uspjeh najvećih hitova, ali se nada da će njegove nove pjesme doći do publike. Skupio ih je već desetak. Sve su rock and roll balade. Novi album će izdati do kraja godine.

'Danas je album jedna stvar koja nije potrebna iz nekih financijskih razloga, ili iz nečeg drugog, ali čisto da pokažeš da si umjetnik, da si pjevač, da držiš do sebe', objasnio je pjevač.

Koje je još detalje iz privatnog života otkrio Alen pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene