Nazivaju ga čudom od djeteta, biserom hrvatskog nogometa. Njegovo ime je Alen Halilović i ima tek 17 godina. Igrač je zagrebačkog Dinama, a za njega su već zainteresirani neki od najjačih svjetskih klubova – a kakav je privatno? Sve je otkrio pred našim kamerama!


On je najmlađi strijelac u povijesti prve hrvatske nogometne lige, najmlađi strijelac Dinamove povijesti, ali i najmlađi hrvatski reprezentativac ikad.

Vezani članci Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Godinama je bio meta podsmijeha jer su ga žena i prijatelj izdali, a sada je konačno krenuo dalje Tea Slavica (Foto: Instagram) Djevojka nove nogometne zvijezde Brune Petkovića izgleda kao svjetski top-model

'Uspoređuju me najviše s Modrićem i sa Messijem. Smeta me kad me uspoređuju i sa jednim i sa drugim. Messi igra u Barceloni, Modrić u Realu. To su dva najveća kluba na svijetu', ističe mladi i talentirani Alen Halilović.

>> Lovren na odmoru u društvu najdražih djevojaka

Iako mu je tek 17, mnogi u njemu vide veliku šansu i blistavu nogometnu budućnost, no on je sasvim realan – kaže 'tek sam počeo'. 'Posebna želja mi je igrat Europsko ili Svjetsko prvenstvo. To mi je velika želja zato što moj otac je bio veliki sportaš, odličan igrač. Svi ga hvale da je bio odličan, a on nije imao tu priliku igrat na nekom takvom velikom prvenstvu koje želim radi njega otići na jedno od takvih prvenstva i da bude ponosan na mene i za njega to odradit', kaže Alen.

Osim toga, priznao je kako pomaže mami s kućanskim poslovima, voli se sređivat pred ogledalom, te da nije zaljubljen. 'Jako sam mlad, trebam uživat, a poslije da će sve doći na svoje', kaže mladi talent.

Pogledajte intervju s Alanom u prilogu inMagazina!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook