Vlasnica je žena tajkuna

U Dubrovniku se trenutačno nalazi jedrilica vrijedna čak 400 milijuna dolara, na njoj je boravila i Nina Badrić

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Supružnici na odmoru (Foto: Dnevnik.hr) Predivna jahta (Foto: Dnevnik.hr) Dolazak mega-jahte (Foto: Dnevnik.hr) Jahta u marini (Foto: Dnevnik.hr) Jahta na moru (Foto: Dnevnik.hr) Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

U Dubrovniku se trenutačno nalazi jedrilica vrijedna čak 400 milijuna dolara. Nakon plovnog parka Romana Abramovicha, ispred Starog grada usidrila se jedrilica u vlasništvu ruskog milijardera Andreja Meljničenka, duga impresivnih 100 metara. Supruga ruskog tajkuna Sandra inače je dobra prijateljica s pjevačicom Ninom Badrić koja je nekoliko puta boravila na ovom impresivnom i luksuznom plovilu.

Četiri godine bile su potrebne kako bi se izgradio najluksuzniji jedrenjak na svijetu. Vlasnica mu je nekadašnja srbijanska članica grupe Models, Aleksandra Meljničenko, koja se 2005. udala za ruskog milijardera Andreja Meljničenka. U šetnji Stradunom uživala je u društvu prijatelja.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 nije skrivala oduševljenje Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

Jarboli jedrlice visoki preko 90 metara čime tri puta nadmašuje dubrovački zvonik. Dugačka je 143 metra, a zbog nevjerojatnog izgleda često je nazivaju i bijelim biserom. Jahtu je Aleksandar supruzi navodno kupio prije dvije i pol godine kao poklon za rođenje drugog djeteta.

''Jahta ima osam paluba, prima 14 putnika o kojima se brine 40-ak članova posade. o tome koliko je luksuzna najbolje svjedoči podatak da ima podvodnu kupolu iz koje se može promatrati morsko dno'', govori novinarka Kate Lujo. 

Zbog neobičnog izgleda često je uspoređuju s plovećom tvrđavom.

''Slične usporedbe budi i jahta, a koju par uz ovaj neobični jedrenjak istog naziva također posjeduje'', dodala

Na jahti je nekoliko puta boravila i pjevačica Nina Badrić koja je dobra prijateljica Aleksandre Meljničenko. Kroz Ninine objave na drušvenim mrežama doznali smo kako su se na luksuznom plovilu već družile na Karibima. A za pretpostaviti je da će se možda naći i sad, u Nininoj ljetnoj bazi na Jelsi na Hvaru.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) +1 Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Celebrity Slavni srpski reper izgubio život u tragičnoj nesreći, liječnici mu nisu mogli pomoći

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene