Događaj sezone!

Revija u Zagrebu gledat će se i u Splitu: Aleksandra Dojčinović spremna za svoj modni spektakl!

Aleksandra Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) Aleksandra Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) Aleksandra Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) Aleksandra Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) Aleksandra Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) Aleksandra Dojčinović (Foto: Instagram) Aleksandra Dojčinović (FOTO: Anamaria Batur) Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) +0 Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) Galerija

Modernizacija ostavštine genija Nikole Tesle inspiracija je nove, sedme samostalne revije Aleksandre Dojčinović.

Aleksandra Dojčinović uspijeva već godinama od svoje revije napraviti jedan od najvažnijih događaja sezone. U prvim redovima redovito su sve estradne zvijezde, političarke, poslovne žene i sportašice. Ovog puta, budući da će se revija održati u zagrebačkom Tehničkom muzeju, broj mjesta je ograničen, što stvara pravi organizacijski izazov.

Pogledaj i ovo showbuzz Zablistale Zajednički izlazak teniskih ljepotica: Iva, Ana i Donna u izdanjima u kojima ih ne vidimo često

Ono što povezuje tehnologiju i modu u Aleksandrinoj režiji je činjenica da će istodobno u reviji uživati obožavateljice u Zagrebu i Splitu.

Iako će manekenke šetati retro okruženjem, među starim modelima lokomotiva, zrakoplova, pa čak i podmornica, kolekcija je izrazito suvremna.

Sve će upotpuniti šminka i frizura, sada već dobro uigranog tima, s kojim dizajnerica surađuje već godinama.

Znači, prirodan i glamurozan izgled u spoju retro okruženja i najnovijih modnih trendova. Iznenađenja očito neće nedostajati drugoga travnja koji je već upisan u rokovnike najvećih domaćih zvijezda kao događaj koji se ne propušta. 

Više o svemu, pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie, Kourtney i Khloe (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Celebrity Uske i seksi kreacije: Kad ove slavne sestre izađu u provod, to je uvijek parada velikih stražnjica i dekoltea

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene