za blagdanske dane

Domaća dizajnerica osmislila kolekciju koja će nam uljepšati boravak kod kuće: "Bolje se osjećate"

Aleksandra Dojčinović - 2 Aleksandra Dojčinović - 2 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović - 1 Aleksandra Dojčinović i Ivana Vukušić Aleksandra Dojčinović - 2 +0 Aleksandra Dojčinović - 3 Galerija

Ispred nas su blagdani kakve još nismo doživjeli. Novonastale okolnosti svima su nam ''pomrsile'' planove. No unatoč činjenici da će nas većina Božić provesti u svojem domu, dizajnerica Aleksandra Dojčinović poručuje da ne klonemo duhom i da se dotjeramo. Svoje modne prijedloge otkrila je Ani Veli.

Malena, ali slatka božićna kolekcija puna je toplih boja i materijala.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

"Budući da smo u posebnim vremenima, odlučila sam napraviti svečane haljine koje će nam uljepšati i taj boravak u kući za blagdane", ispričala je modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović

"Svakako se treba urediti i srediti. Ja sam za to ako i radite od kuće da se uredite svaki dan. Ne morate, naravno, biti presvečano odjeveni, ali svaka se žena bolje osjeća ako se malo uredi", dodala je. 

Krojevi su prilagođeni kućnom ugođaju u kojem će nas većina provesti blagdane, a to znači da se, prije svega, mislilo na udobnost. "Recimo, ova je jako zgodna svila sa šljokicama. Također, neke od nas više vole lepršave haljine pa sam uvrstila i takve. Još uvijek se nosi baršun pa imamo primjerice ovu s baršunastom mašnom i malo perja. Ova je uistinu prekrasna, svečana haljina. Doslovno se može obući i kao vjenčanica", istaknula je dizajnerica. 

Iako će Božić provesti kod kuće, naša poznata manekenka i stilistica priznaje da će se srediti.

"Volim crno-bijele kombinacije za ovo doba godine, ali mi je osobni favorit ovo karirano odijelo. Znači, bezvremenski klasik koji bih sama nosila u puno prigoda", rekla je Ivana Vukušić. 

"Meni je prijateljica rekla: 'Ja sam si kupila prekrasne cipele koje ću obuti za kućni party gdje ćemo biti samo suprug i ja za Božić i Novu godinu.' Dakle, neke od nas će se urediti bez obzira na sve", ispričala je Aleksandra. 

"Mislim da će se svaka žena u ovo doba odlučiti za nešto šljokasto zlatno i srebrno i mislim da nam to u ovoj situaciji svima treba", rekla je Ivana. 

Ako se već odlučite dotjerati kako biste si uljepšale blagdane, zašto se ne biste poigrale i s modnim dodacima.

"Ova haljina je svilena i na sebi ima print od baršuna i također šljokica. Vrlo je svečana, na nju bi lijepo išao neki remen, primjerice jedan remen s perjem se može nositi", istaknula je Aleksandra. 

"Sada se nosi samo jedna naušnica. To je taj trend koji se od prošle godine nastavio i ove. Puno se nose gumice za kosu. Nemamo toliko prilika za svečane frizure pa su gumice za kosu nešto posebno", dodala je. 

A evo i kakav make-up uz sve to paše.

"Svakako se bolje osjećamo kad stavimo barem ruž. Ove godine ćemo svi biti doma pa se nećemo zamarati s umjetnim trepavicama i da li se sjajimo, ali ruž i kremasta rumenila koja mogu ići i na oči i na obraze, maskara, zašto ne? U pet minuta bolje ćemo se osjećati i ručak će biti ukusniji", rekla je vizažistica Žana Kožul. 

Što se tiče boje ruža, uskladite ga s odjećom.

"Kada je svijetla haljina, meni je ljepši jači ruž. Ako su tamne haljine, može biti kombinacija jakog ruža i jakih očiju, mada ja ako je tamna haljina preferiram naglašenije oči, a usta nude", ispričala je Žana. 

Ovu godinu Aleksandra završava značajnim poslovnim uspjehom. Naime, njezina odjeća sada je dostupna i na velikoj njemačkoj web shopping platformi. Čestitamo lijepoj dizajnerici!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene