Svi navijaju od srca!

Albina u borbi za finale Eurosonga, kakav plasman joj prognoziraju kolege? "Jedva čekam da i vi vidite oko čega smo toliko uzbuđeni"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 5 Zdenka Kovačiček Ivana Lovrić Jurica Pađen Saša Lozar Antonia Dora Pleško Albina Grčić +2 Albina Grčić - 2 Galerija

Dvadesetdvogodišnja Albina Grčić večeras će stati na veliku pozornicu Eurosonga. Uoči nastupa javila se za IN Magazin iz Rotterdama gdje se bori za svoje mjesto u finalu ovog velikog glazbenog natjecanja. Kakav plasman Albini prognoziraju kolege glazbenici, ali i što bi joj savjetovali saznala je Julija Bačić Barać.

"Veliko hvala što nas podržavate, nama to ovdje u Rotterdamu jako puno znači i želim vam poslati veliki pozdrav, veliki pozdrav svim gledateljima Nove TV", poručila je Albina svojim vjernim obožavateljima.

Pogledaj i ovo Raiven Poslušajte pjesmu! Susjedi su odabrali svoju predstavnicu za Eurosong, mnogi joj predviđaju dobar plasman: ''Ovo je remek-djelo!''

Albina je spremna, a njezin nastup u prvoj polufinalnoj večeri pratit će cijela Europa. Dobar rezultat prognoziraju joj i kolege glazbenici.

"Ja mislim da će Albina dobar posao napraviti na Eurosongu", otkrio je Saša Lozar.

"Mislim da bi komotno mogla ići u polufinale jer je onako po svjetskim standardima napravljena", složio se s njim Jurica Pađen.

"Ja mislim da to na Eurosongu nikad ne možeš znati, pa evo možda će konačno i nas Hrvate ove godine iznenaditi", nada se Marko Tolja.

"Držim fige da prođemo u finale, stvarno Hrvatska zaslužuje više neki malo veći plasman, pa nismo toliko loši", zaključila je Ivana Lovrić iz grupe Colonia.

I nismo. U zemlji s toliko sjajnih glazbenika vrijeme je da ponovno zabljesnemo na pozornici ovog velikog europskog glazbenog natjecanja. Albina osim stasa i glasa, ima još mnogo aduta.

"Zrači tu mladost, tu nekakvu možda čak naivnost, slatkoću", smatra Zdenka Kovačiček.

"Ta cijela stvar i ta cijela priča s Albinom me podsjeća na Kylie Minogue. Meni se čini da je Albina na toj valnoj duljini i bit će mi naravno drago da njezin nastup bude uspješan, lijep. Onakav kakav je i ona i njezina pjesma", izjavio je Željko Bebek.

A za ovaj najvažniji nastup u životu, savjeti njenih kolega su: "Nek se ne boji, nek ide glavom kroz zid, nek se prepusti, nek u te tri minute uživa koliko god može. Budi svoj, budi spreman, budi autentičan, što je ona u svakom slučaju. Eurosong je velika pozornica, velika publika i mislim da će tu puno veći posao napraviti nego da se opterećuje s rezultatom. Ona je toliko slatka, toliko ima neku dobru energiju i osmijeh i sigurna je u sebe, ima dobru ekipu tako da ja mislim da joj savjeta ne treba", poručili su joj Marko Tolja, Zdenka Kovačićek, Saša Lozar i Nikolina Tomljenović.

Posljednih dana puno je komentara izazvao i kostim u kojem će Albina nastupiti.

"Ja moram samo reći da je taj kostim napravljen u tri sloja i da sam ja apsolutno prekrivena od glave do pete. Osjećam se ugodno u njemu, poletno, lepršavo.Jedva čekam da i vi vidite oko čega smo mi toliko uzbuđeni", priznala je Albina.

Što već mjesecima priprema ova mlada Splićanka, vidjet ćemo večeras. Cijela Hrvatska navija za nju, a sigurni smo da će "Tick-Tock" otputovati ravno u finale.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Celebrity Violeta iz "Boljeg života" u 59. objavila fotku u bikiniju, obožavatelji ne mogu doći sebi: "Da Hollywood pozavidi"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Instagram) +7 Naomi Campbell (Foto: Instagram) Celebrity Naomi Campbell u 51. godini postala majka, već je objavila i prvu fotografiju s bebom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene