Alan Cumming u Lijepu Našu došao je zahvaljujući New Europe Marketu kako bi promovirao svoju kriminalističku seriju ''Instinct''. Simpatični nam je glumac odmah na početku razgovora otkrio koliko uživa u Dubrovniku, zašto je postao vegan te tko je u obitelji najponosniji na njegov glumački uspjeh.

Galerija


Ovogodišnji New Europe Market, događaj koji okuplja utjecajne ljude iz televizijske industrije, posjetio je i poznati škotski glumac, glazbenik, pisac, producent, redatelj i veliki humanitarac Alan Cumming.

Poput ostalih zvijezda i on je ostao oduševljen ljepotama Dubrovnika. 

"Ne mogu vjerovati koliko je lijep grad, jednostavno čaroban. Plivao sam u moru, jeo, šetao, pio... Danas kad sam plivao vidio sam morskog ježinca. Sjetio sam se kada sam jeo ježinca i to je bilo jako ukusno, kao juha", rekao je slavni glumac koji si više takva zadovoljstva ne dopušta jer je vegan. Odrekao se mesa i mliječnih proizvoda zbog zaštite okoliša.

Alan u Dubrovniku promovira svoju novu seriju  "Instinkt" za koju je rekao kako je "predobra da bi se propustila".

"Tu ima toliko toga, moj lik je bivši špijun, čudo od djeteta, vozi motor, a i nikad prije nisam snimio policijsku kriminalističku seriju. Urnebesno je. Sviđa mi se što uvijek riješim slučaj. Najpametniji sam na svijetu", šali se Alan.

Alan voli plesati između snimanja scena na setu, ponekad je tome razlog niska temperatura, no glumac tvrdi kako je njemu najvažnije da mu uvijek bude - zabavno. 

"Kad snimate jeziva ubojstva važno je da bude zabavno. I sjajno je što cijela ekipa pleše zajedno. To je sjajan način da se svi pokrenu i opuste. Mislim da bi odlazak na posao trebao biti zabavan", objašnjava slavni glumac. 

Osim po ulogama poznat je i kao veliki borac za ljudska prava, a za svoja zalaganja dobio je i mnoga priznanja. 

"Te nagrade mi znače mnogo više od bilo koje glumačke nagrade. To što sam svoj i što se zauzimam za ono u što vjerujem i pokušavam pomoći ljudima koji nemaju glas koji ja imam...To je ono što mi pruža osjećaj da činim nešto dobro", objašnjava Alan. 

Njegova majka jako je ponosna na njega pa se glumac šali kako ima "oltar" posvećen njegovim uspjesima. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

Tulumi, droga i mnogo stariji muškarci: Bile su velike teen zvijezde, no burni životi učinili su svoje