A što reći?

ONA JE VLASNICA GRUDI TEŠKIH 20 KILOGRAMA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Očekuju li bosansko-hercegovački tim stroge sankcije nakon tučnjave? Pogledajte kako izgledaju grudi teške 20 kilograma!

Šefica bosanskohercegovačke delegacije Lejla Babović,  koja bi trebala nastupati na Eurosongu, potvrdila je da je među predstavnicima došlo do fizičkog obračuna. Svjedoci kažu kako su se na snimanju, na Vlašiću, okupili Faud Backović Deen, Dalal Midhat-Talakić, Jasmin Fazalić Jala i Ana Rucner. Iz, još uvijek nepoznatih razloga, odjednom su poletjele šake i boce. Na snimanju se našao i autor pjesme te producent nastupa Almir Ajanović, koji je nasrnuo na repera Jasmina Fazlića te mu slomio nos. Fazlić je ipak potvrdio da mu nos nije slomljen.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

Ako cijeli tim bude sankcioniran na Eurosong neće otputovati ni Ana Rucner koja je ove godine jedna od predstavnica BiH. Sankcija će sigurno biti.

Nakon Eurosong skandala, prelazimo na još 'teže' teme.

Ove dame po mnogo čemu razlikuju se od ljepotica na koje smo navikli. Kaže se kako je ljepota u očima promatrača, a i ukusi se razlikuju, pa tko im može reći da nisu lijepe. Ono što nam je upalo u oko, grudi su teške čak 20 kilograma! Beshine je vlasnica najvećeg grudnjaka 32 Z, veličina za koju vjerojatno nikada niste čuli! Myra Hills može stati uz bok ili uz grud ovoj dami, jer njezine grudi teže devet kilograma svaka! Ipak, ona neće stati na tome, još će ih povećati jer želi postati vlasnica najvećih grudi u svemiru.

Što se još događalo u svijetu showbizza pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene