Sudjelovati mogu svi!

Važan humanitarni broj otvoren je cijelog prosinca, a ovu divnu akciju podržale su brojne domaće zvijezde!

Marija Miholjek, Ana Rucner, Mia Dimšić, i Lu Jakelić Marija Miholjek, Ana Rucner, Mia Dimšić, i Lu Jakelić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marija Miholjek, Ana Rucner, Mia Dimšić, i Lu Jakelić Galerija

Cijelog prosinca otvoren je humanitarni broj 060 9000. Pozivom na taj broj možete donirati sredstva za rad Zaklade Ana Rukavina. Akciju ''Želim život'' podržale su i brojne poznate osobe, među kojima su i pjevači Damir Kedžo, Mia Dimšić, Lu Jakelić, grupa Vatra, violončelistica Ana Rucner i drugi. U videu IN magazina pogledajte što vam poručuju.

Cijelog prosinca otvoren je humanitarni broj 060 9000. Pozivom na taj broj možete donirati sredstva za rad Zaklade Ana Rukavina. Akciju ''Želim život'' podržale su i brojne poznate osobe, među kojima su i pjevači Damir Kedžo, Mia Dimšić, Lu Jakelić, grupa Vatra, violončelistica Ana Rucner i drugi. U videu IN magazina pogledajte što vam poručuju.

Pogledaj i ovo atmosfera na koncertu Želim život - 2 Bravo svi! Pogledajte spektakularne prizore s Trga bana Jelačića, Hrvati su još jednom pokazali da imaju veliko srce!

"Dragi moji ljudi, bok. Ja sam Damir Kedžo i želim vas pozvati da i ove godine pokažemo kako brinemo jedni o drugima, da proslavimo skupa život i da podržimo rad Zaklade Ana Rukavina. To naravno možete učiniti pozivom na broj 060 9000. Samo zajedno možemo učiniti jako mnogo", istaknuo je pjevač. 

"Veliki pozdrav svima. Ja sam Mia Dimšić i pozivam vas da zajedno i ove godine slavimo život i pomognemo radu Zaklade Ana Rukavina pozivom na 060 9000 te pomognemo onima kojima je to najpotrebnije", poručila je mlada glazbenica. 

"Lijepi pozdrav, ja sam Ana Rucner i želim vas pozvati da i ove godine pomognemo jedni drugima, razveselimo jedni druge, pa makar i nekom sitnicom. Podržimo rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000 i učinimo dobro drugima kojima je to najviše potrebno", naglasila je violončelistica. 

"Lijepi pozdrav svima, ja sam Ivan Dečak. Pozivam vas da i u ovim teškim vremenima proslavimo život i podržimo rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000", poručio je glazbenik. 

"Pozdrav svima, ja sam Lu i želim vas pozvati da i ove godine podržite i proslavite život Ane Rukavine, a onda i da podržite rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000. Zajedno činimo lijepe i važne stvari i zato nazovite", istaknula je pjevačica. 

"Dragi naši gledatelji, bliži se kraju i ova godina koja je po mnogočemu bila i teška, izazovna i bolna, ali usprkos svemu nije uspjela zaustaviti i prekinuti nit dobrote koju već godinama stvaramo zajedno sa Zakladom Ana Rukavina. Ako ste u mogućnosti, podržite i ove godine rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na humanitarni broj 060 9000. Broj je otvoren do kraja godine. Na kraju bih još samo željela reći neka nam svima Anine riječi: 'Želim život' i dalje budu vodilja, a vama i vašim obiteljima od srca želim sve najbolje. Sretan vam Božić i sretna Nova godina", poručila je Marija Miholjek, jedno od zaštitnih lica Nove TV. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene