Gledajući humorističnu seriju Dva smo svijeta različita za oko vam je sigurno zapeo mladi glumac Adi Hrustemović.


Adi Hrustemović utjelovio je lik Pipuna, sina Fadila Opančića, ravnatelja kazališta u seriji 'Dva smo svijeta različita'.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Fadil je luđak, misli samo na svoj popunjeni džep!' Slika nije dostupna 'Dva smo svijeta različita': Emir Hadžihafizbegović nasmijat će vas do suza!

'Kako bi opisao Pipina? Kao izgubljenog mladića koji se pokušava snaći u novim okolnostima tako da se pokušava snaći i ne ide mu lako, gdje god da ga čovjek stavi, bio bi izgubljen u prostoru i svemiru', objašnjava Adi.

>> 'Malo je priglup, malo lukav, malo pismen!'

Na snimanjima je vladala jednako dobra atmosfera, a stariji i iskusniji glumci pomogli su mladom Adiju da se opusti. 'Bio sam najmlađi u ekipi i godila mi je pažnja i način upućivanja na greške, kao i pohvale', priča glumac koji je rođen u Sarajevu 1987. gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju.

Svoju prvu veliku filmsku ulogu ovaj mladi sarajevski glumac ostvario je u kontroverznom, austrijsko-bosanskom političkom trileru 'Body Complete', redatelja Lukasa Sturma.

'Htio sam likovnu akademiju upisat otkad znam za sebe, zapravo sam htio raditi crtane filmove', kaže Adi kojega su rodietlji nagovorili da se okuša u glumi. Adi je nedavno imao premijeru kazališne predstave 'Tajna Đema od Malina', u režiji Selme Spahić. Na televiziji ga, pak, gledamo u ulozi Pipuna, sina Fadila Opančića, u serijalu 'Dva Smo Svijeta Različita.'

Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook