Već se šuška

Nagađanja su počela - zna li se već pobjednik 55. Splitskog festivala

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Još nas samo 11 dana dijeli od 55. Splitskog festivala. Kakva nas glazbena priča očekuje na trodnevnoj splitskoj fešti na Prokurativama i tko su prema kuloarskim pričama favoriti za pobjedu...

Čast da otvori 55. Splitski festival pripala je Parnom valjku. Popularni Zagrepčani će sljedećeg petka, 3-eg srpnja ekskluzivnim koncertom na Prokurativama, pod nazivom 'Bez struje', nastupiti kao uvertira u finalnu festivalsku 'Večer novih skladbi'.

Pogledaj i ovo showbuzz Snažne emocije GRDOVIĆ U SUZAMA Nije mogao obuzdati emocije

Dan prije velike završnice IZBAČENA sa Splitskog festivala

Subota će biti rezervirana za 'Splitski nokturno Jakše Fiamenga'. U retrospektivnoj večeri, posvećenoj poznatom pjesniku, za mikrofonom ujedinjeni nastupit će: Oliver, Doris Dragović, Marijan Ban, Meri Cetinić, Ibrica Jusić, Goran Karan i brojni drugi.

'Čini mi se kao da njegova poezija postoji oduvjek i zauvjek, dolazi do neba. Zbog toga svakako želim biti te večeri uz njega.', rekla je Doris Dragović.

A za Grand prix u nedjelju, 5-og srpnja borit će se 22 izvođača. Iako je do velikog finala ostalo još 13 dana, polako se pojavljuju i prve kuloarske priče o favoritima ovogodišnje fešte, a najčešće se spominje ime Petra Graše. Markantni Splićanin se nakon lanjske uspješnice 'Uvik isti' predstavlja adutom 'Moje zlato', bračnog para Huljić.

Rozgin dekolte plijenio pozornost na Splitskom festivalu

Prema festivalskim šuškanjima, u najužem krugu za laskavu titulu je i Tedi Spalato, u duetu s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade.

A među favoritima je i Mladen Grdović. S obzirom na to kako je proteklih dana opleo po Huljiću, svakako će biti zanimljivo vidjeti njihov susret na Prokurativama.

Lista finalista je šarolika i zanimljiva, od Colonije, Giuliana, Harija Rončevića, Klape Rišpet, grupe Vigor pa do Tihe Orlića. A dok se budu zbrajali glasovi, publika će uživati u 40-minutnom showu Joška Banova, čije će najveće hitove otpjevati Zorica Kondža, Oliver, Doris, Jacques Houdek i drugi. Jedno je već sada sigurno, šušura na Prokurativama neće nedostajati.

Više o Splitkom festivalu saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene