Teško će se smiriti

Hauser progovorio o seksi Loli: "Radi čovjek to što ga veseli"

Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO:PR) - 3 Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO:PR) - 3 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO:PR) - 3 +0 2Cellos (FOTO: Instagram) Galerija

Stjepan Hauser i Luka Šulić svjetski su uspješni kao 2Cellos. I dok su poslovno potpuno kompatibilni, privatno se itekako razlikuju.

Luka Šulić i Stjepan Hauser prije sedam su godina udružili svoja violončela, a danas pune dvorane diljem svijeta. Dečki iz dvojca 2Cellos, povodom svojih koncerata u Splitu i Zagrebu, otkrili su neobičnu tehniku kojom mjere uspješnost pojedinog kocerta. Saznali smo i imaju li prohtjeve poput velikih zvijezda.

Pogledaj i ovo Matko Jelavić - 2 sukob na domaćoj estradi Legendarni splitski pjevač zamolio 2Cellos da prestanu izvoditi njegov hit, Hauser mu poslao prostački SMS: "Izmasakrirali su mi pjesmu!"

"Brojimo minute, a ne sate, sekunde... To je veliko uzbuđenje. To su koncerti pred domaćom publikom, to je uvijek posebna odgovornost kad sviramo kod kuće", kažu dečki. Kada ih je Davor Garić pitao što očekuju od koncerata u Hrvatskoj, oni su odgovorili da očekuju isto što i u inozemstvu. "Pa očekujemo... Mi mjerimo uspješnost koncerta mjerimo time koliko je gaćica stiglo na stage."

Iako pune dvorane diljem svijeta, za razliku od mnogih zvijezda, Luka i Stjepan nemaju sulude prohtjeve za organizatore koncerata na kojima nastupaju. "Samo da je malo kave, a nakon koncerta da je pivo i to je to", kaže Luka Šulić. "Mi smo zbilja jednostavi, skromni, čak bih rekao da smo preskromni. Ostao nam je onaj isti studentski mindset u glavi, bez obzira na sve", dodao je Stjepan Hauser.

A kako su se dečki uopće odlučili postati dvojac? "Zaprosio sam ga! Kleknuo sam i pitao sam ga: "Oćeš biti u 2Cellos?" Rekao je: "Uzimam, koliko para?" šali se Hauser. Mijenjanje pelena, uspavljivanje i ostale roditeljske radosti došle su na red u životu Luke Šulića. Prošle se godine oženio s Mariborkom Tamarom, a početkom studenog dobili su malenog Vala.

"To je čudo! Dijete da svemu još veći smisao u životu. Puno sam kreativniji, još sam više spreman boriti se u životu i to je ono što ti daje snagu, obitelj", zaključuje Šulić. Dodao je da njegova supruga Tamara odrađuje lavovski dio posla kad je u pitanju briga za malenog Vala.

Luka uživa u obiteljskoj idili, no Stjepan se još ne planira smiriti. "Sušta suprotnost od Luke. On je zet za poželjeti, san svake majke, a ja sam je**vjetar", iskreno će Hauser.

Komentirali su i Stjepanov odnos sa atraktivnom Lolom, a što su rekli - pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene