Principe

DRAMATIČNO FINALE Tko će izaći kao pobjednik posljednjeg obračuna?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U uzbudljivoj seriji 'Principe' stvarnost i fikcija isprepleću se na jedinstven način. U Španjolskoj je finale serije gledalo više od pet milijuna ljudi.

Nakon mnogobrojnih, mukotrpnih borbi koje smo imali prilike vidjeti u seriji 'Principe', gledatelji će večeras imati priliku vidjeti veliku završnicu u kojoj će sve napetosti eskalirati, a životi likova koje su mnogi zavoljeli više nikad neće biti isti! U uzbudljivoj seriji 'Principe' stvarnost i fikcija isprepleću se na jedinstven način.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Naime, dio zapleta inspiriran je stvarnim događajima - ideja o seriji nadahnuta je viješću iz 2008. godine u kojoj se izvještavalo da Tajna služba (CNI) unovačuje lokalne ljude kao informante unutar nedostupnih zajednica. Serija je smještena u konfliktnu pograničnu četvrt El Príncipe u gradu Ceuti gdje mladi špijun Tajne službe Javier Morey dolazi na tajni zadatak i mora se infiltrirati kao novi inspektor u kvartovskoj policijskoj postaji. Morey upoznaje Fátimu, muslimansku učiteljicu, sestru jednog od važnijih dilera u tom području. Premda u početku Morey pokušava uloviti Fátimu kao doušnicu, ne može se oduprijeti njezinoj privlačnosti i time ugrožava svoj zadatak, pa i život!

Posljednju epizodu ove popularne serije u Španjolskoj je gledalo čak 5 213 000 gledatelja, a ovaj uzbudljivi nastavak zaradio je čak i titulu najgledanije epizode serijskog programa uopće u 2016. godini. U uzbudljivom posljednjem nastavku, svi znaju da je Khaled osoba koja stoji iza posljednjih velikih napada ekstremista. Međutim, Morey i Fran morat će se dobro potruditi da dođu do njega i Fátime, koja samo želi vratiti svoju slobodu i pasti u Moreyevo naručje.

OVDJE možete pogledati seriju 'Principe'.

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Fran žurno krene u pomoć svojim kolegama kada sazna da je policijska postaja pod opsadom džihadista koje je unovačio Khaled. Situacija je vrlo opasna i nitko ne može predvidjeti koji im je sljedeći korak. Hoće li Fran uspjeti spasiti Mati i ostale taoce? Ubrzo počinje posljednja, velika potjera između Moreya i Khaleda, a ona će završiti sa samo jednim pobjednikom. Na čijoj će strani završiti Fátima? Kako će završiti ovaj veliki, posljednji obračun? Ne propustite saznati večeras u 23.50 sati na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene