Nove drame

HOĆE LI BUKNUTI RAT? Gazdarica zabranila dijeljenje hrane Staroj farmi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na Farmi nikad mira! Krenuli su novi problemi.

Kako pravila nalažu, farmerima dviju farmi dozvoljeno je na zajedničkom trijemu razmjenjivati jedino hranu i mišljenja. Budući da je Nova farma već u samom startu dobila 100 dukata više od Stare farme te uz sve blagodati kojima im je svakodnevica znatno olakšana, Stara farma prisiljena je vrlo racionalno raspolagati s kupljenim namirnicama na Sajmu.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

U ova dva i pol tjedna koliko show traje, farmeri Nove farme u nekoliko su navrata sa svojim susjedima na Staroj farmi podijelili palačinke, kolače i neku drugu hranu. Međutim, Gazdarica Daniela s Nove farme tome je odlučila stati na kraj i zabraniti dijeljenje hrane s crvenom zajednicom.

„Od danas se više ne dijeli hrana! Kupovna hrana više se neće dijeliti. Oni imaju svoje i mi imamo svoje. Oni su jedna farma, mi smo ovakva farma. Mi smo dobili više stvari i moramo koristiti naše stvari. Oni su dobili manje i moraju se snalaziti!“ odrješito je kazala Gazdarica na sastanku, a farmeri su se složili s njom.

Kakve će biti reakcije farmera na njezinu odluku i što ju je na to nagnalo, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme od 20 sati na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene