Na Farmi nikad mira! Krenuli su novi problemi.


Kako pravila nalažu, farmerima dviju farmi dozvoljeno je na zajedničkom trijemu razmjenjivati jedino hranu i mišljenja. Budući da je Nova farma već u samom startu dobila 100 dukata više od Stare farme te uz sve blagodati kojima im je svakodnevica znatno olakšana, Stara farma prisiljena je vrlo racionalno raspolagati s kupljenim namirnicama na Sajmu.

Vezani članci Zdenka Jakus - 3 Ova Istrijanka u životu se suočila s brojnim nedaćama, a utjehu je pronašla u hobiju za koji pohvale stižu i na svjetskoj razini! Katarina Vukadin Profesorica s Farme koja se odlučila na potpuno drugačiju karijeru: ''Nisam se u tom našla, pa mi je ovo samo došlo''

U ova dva i pol tjedna koliko show traje, farmeri Nove farme u nekoliko su navrata sa svojim susjedima na Staroj farmi podijelili palačinke, kolače i neku drugu hranu. Međutim, Gazdarica Daniela s Nove farme tome je odlučila stati na kraj i zabraniti dijeljenje hrane s crvenom zajednicom.

„Od danas se više ne dijeli hrana! Kupovna hrana više se neće dijeliti. Oni imaju svoje i mi imamo svoje. Oni su jedna farma, mi smo ovakva farma. Mi smo dobili više stvari i moramo koristiti naše stvari. Oni su dobili manje i moraju se snalaziti!“ odrješito je kazala Gazdarica na sastanku, a farmeri su se složili s njom.

Kakve će biti reakcije farmera na njezinu odluku i što ju je na to nagnalo, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme od 20 sati na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju