Na Staroj farmi bilo je također veselo, a farmeri su se dobro nasmijali na Gordanovu i Jasmininu raspravu o Gordanovom tipu žena.


Jedan od osnovnih zadataka i obveza farmera jest briga o životinjama koja uključuje hranjenje i čišćenje, a čini se kako Gazda Kristijan nije na ti sa domaćim životinjama. Naime, Kristijan se pridružio Darku u štali dok je hranio konje, no strah od konja je prevladao, pa je Gazda u trku pobjegao iz štale. „Išao je konj na mene, a ja sam se prepao!“ kazao je Kristijan Darku koji ga je pokušao naučiti kako se hrane životinje. Probao je Kristijan kasnije hraniti i kravu, no ni u tome se nije osjećao najugodnije. „Milka će me s rogovima lupit!“ požalio se Gazda i otrčao iz štale.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Na Staroj farmi bilo je također veselo, a farmeri su se dobro nasmijali na Gordanovu i Jasmininu raspravu o Gordanovom tipu žena. „Dvije mulatkinje da dođu, zgodne, lijepe, crne puti, ne treba mi onda ni piće ni ništa!“ ispričao je Gordan, a Jasminu je zanimalo da li on njima želi reći da mu se sviđaju mulatkinje. „Sreća pa ti nisi mulatkinja!“ ispalio je Gordan i zaključio: „Najiskrenije ću ti reći, ja volim strane državljanke, znači Japanke, Kineskinje, mulatkinje, Brazilke… Ti se namaži patinom večeras da budeš crnkinja jer crnci su meni dragi!“ a Jasmina mu je spremno odgovorila: „Meni je crna duša, crni jezik!, crni mi je mozak!“

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

O čemu su farmeri još raspravljali te koga ćemo gledati u sutrašnjem dvoboju, ne popustite doznati!

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.
Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.