FarmMapa je novi trend na digitalnim platformama u novoj sezoni Farme.


Nakon što je Nova TV prošle godine osmislila i pokrenula humanitarnu akciju #FelfieHR koji ne samo da je osvojio prestižnu GrandPRX nagradu Udruge odnosa s javnošću, već je postao i virtualni trend, Nova TV u novoj sezoni Farme ide korak dalje.

Riječ je o novoj web aplikaciji koja korisnicima omogućava dijeljenje fotografija, detalja i karakterističnih simbola koji predstavljaju određeno mjesto iz Hrvatske: seosku životinju, poljoprivredni plod ili kulturnu baštinu na koje su ponosni. Pristigle fotografije lociraju se na karti i ilustrativno prikazuju aktivnost ljudi po regijama, a klikom na određenu regiju otvaraju se fotografije koje prikazuju blagodati tih područja. Kroz #FarMapu korisnici će tako imati mogućnost upoznati hrvatska sela, hrvatske farmere i hrvatske proizvode, ali i kreirati virtualnu razglednicu iz određenog dijela Hrvatske i poslati je putem maila, messangera ili društvenih mreža prijateljima.

Farma mapa (Foto: Dnevnik.hr)

U aplikaciju je već pristiglo mnoštvo fotografija korisnika ponosnih na svoja mjesta i običaje, a fotografije su podijelili i voditelji Mia i Dušan te Mentor Joža. Kako je to izgledalo, pogledajte u videima na službenom YouTube kanalu Nove TV.


Pošaljite i vi fotografiju onoga što vaše mjesto čini posebnim putem aplikacije: http://farma.dnevnik.hr/farmapa/

OYO Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.