Farma (FOTO: Dnevnik.hr)
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Pogledajte ljubav na pomolu.


Da se na farmi događaju divne stvari, svjedoči još jedna ljubav na pomolu. Kako se dalo i naslutiti po međusobnim dodirivanjima i masažama, iskrice između Barbare i Tomislava i nisu bile tako bezazlene, jer kako je Tomislav naveo, između njih dvoje – rađa se ljubav.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

„Između mene i Barbare se rađa ljubav. Iskrica ima, s moje strane definitivno, ja to priznajem. Praktički, mi smo krenuli prije dva-tri dana u ono, tako da vidjet ćemo kada se ovo završi kako će to dalje se nastaviti. Jako je vrijedna cura, jako pristojna, kulturna cura, lijepa cura, cura za brak!“ kazao je zaljubljeni Tomislav, a s obzirom na to da se budnom oku kamere ne može pobjeći, ovo dvoje farmera uhvaćeni su u strastvenim poljupcima u šumi pored jezera na ničijoj zemlji.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Jednako tako, ni Barbara ne krije svoje osjećaje prema Tomislavu, no smatra kako su njih dvoje potpuno različiti karakteri. „Tomislav je jako zgodan momak. On je dosta življi i hiperaktivan, dok sam ja mirnija i povučena. Istina je da se suprotnosti privlače, ali mislim da će nam vrijeme sve pokazati.“, poručila je Barbara.
Kako će se njihova ljubav razvijati, ostaje nam za vidjeti, no jedno je sigurno, jer kako Tomislav kaže: „Pa ljubav je na Farmi!“

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.