Neke muči slab imunitet, a neke pak muče stare kao i nove ozljede.


Ovotjedni izbor sluga za neke je bio prava enigma. Damir, Barbara, Gordan i Sara sluge su trećeg tjedna showa.

Dok su na Staroj farmi već svi znali tko će biti sluga, na Novoj farmi nastao je razdor među farmerima. Već veteran u kućici za sluge, Gordan nije bio iznenađen što ga već treći put zaredom farmeri nominiraju za slugu, a bio je i uvjeren i da će sluškinja biti Sara. „Nominaciju sam očekivao i definitivno sam očekivao Saru. Realno je da ona bude sluškinja, jer što se mene tiče ona osobno najmanje radi na farmi. Samo da joj je pušit cigare i pit kave! Nemam ništa protiv njezinih pasa, ali ne volim da spavaju u spavaonici jer smrde.“ izjasnio se Gordan.

Bit će stoga jako zanimljivo vidjeti kako će Gordan izdržati noći sa Sarinim psima. Sara, naprotiv, kaže kako je za nju baš dobro ispalo da je sluga te dodaje: „Imali smo neku našu teoriju ako bi došlo do duela, tko bi mene izabrao i to nismo htjeli tako da je bolje sad ovako kako je!

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Zelena zadruga na Novoj farmi odlučila je kako su ovotjedne sluge Damir i Barbara, što je oboje jako iznenadilo.

Dok je Barbara bila poprilično razočarana, Damir već smišlja plan osvete za neke farmere. „Ljut sam na Josipu, Danielu također. Prije deset sekundi bilo je sve kontra, a sad se sve promijenilo, ajmo Domija ostavit, pa svaka čast! Još tjedan dana ostajem tu sigurno, a za dalje ćemo vidjeti. Htio bih se osvetiti Danieli, koja je sa mnom cijeli tjedan i sad odjedanput Damir ajmo!“ izjavio je revoltirani Damir i dodao: „Sad ću imati mir i učit ću konstantno, želim ovu knjigu znati napamet! Mislim da Domija fizički mogu pobijediti, sad sam objavio rat! Na sljedećem dvoboju on je moj i nema mu spasa!“

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Barbaru je najviše razočarala Daniela za koju je izjavila: „Razočarala me je jer smo pričale rano ujutro i bilo je nešto potpuno drugo u igri. Moram priznati da su me ove nominacije jako iznenadile.“

Budući da je padala kiša, farmeri su dan ponajviše proveli u kući. Dušan je objema farmama donio propolis kao lijek, jer su se neki već počeli razbolijevati. Neke muči slab imunitet, a neke pak muče stare kao i nove ozljede. Jedna od njih je i Sara koju je Dušan odveo doktoru na previjanje rane gdje su doktori ustanovili da ju je ogrebala mačka te se rana inficirala. „Mi ćemo raditi za nju, mi smo jedna obitelj, zajednica i poštedjet ćemo ju sada dok se ruka ne oporavi.“ komentirao je Tomislav Sarino mirovanje na farmi.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.
Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.