Drama

FARMERI DIGLI BUNU PROTIV GAZDE GORANA 'Ovo je katastrofa, ja sam na rubu živaca'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zeleni tim dobio je od Mentora certifikat, dok je za nj crveni tim sa Stare farme bio uskraćen zbog toga što su im pobjegle ovce.

Prvi odlazak na sajam podigao je buru među farmerima. Netom prije polaska Mentor Joža obišao je imanje kako bi procijenio jesu li farmeri zaslužili zeleni certifikat koji im služi za bolje trženje na Sajmu. Zeleni tim dobio je od Mentora certifikat, dok je za nj crveni tim sa Stare farme bio uskraćen zbog toga što su im pobjegle ovce. 'Dobili smo strahovitu injekciju i sad ćemo se pet puta više boriti!', komentirao je Darko stanje farmera, dok je Jasmina sa Stare farme zaključila kako su tenzije među farmerima, nakon što su dobili zeleni certifikat, pale.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

No, ni to nije bilo dugog vijeka. Budući da su na Sajam otišli sa 100 dukata manje od Nove farme, Gazda Goran i Tomislav sa Sajma su se vratili s poprilično tanašnim namirnicama što je izazvala negodovanje kod farmera. 'Jeli smo četiri dana, svi znamo što smo jeli, i sada dođemo tjedan dana gladni i tjedan dana da jedemo jedan paket kobasica i 8 kila brašna', pobunio se među prvima Senad. Premda im je Gazda Goran, u svoju obranu, pokušao objasniti da nemaju frižider koji bi čuvao hranu, farmeri su se samo još više ražestili.

'Ovo je katastrofa, ja sam na rubu živaca! Ne da sam živčan i nervozan od rada, ne, nego samo zbog tog čina. Ja bi im sad sve bacio! Ne možeš me pravit budalom! Što ću jesti? Kilu čvaraka i jedan paket kobasica nekih smrdljivih?', uznemiren je bio Senad.

'Imam osjećaj da je krivnja na meni jer svi pušu na mene. 75 posto ljudi ne shvaća gdje smo doli. Ovo je stara farma, snađi se s čim imaš!', komentirao je Gazda novonastalu situaciju.

Na drugoj farmi koja je na Sajam otišla s više dukata i koja nije dobila zeleni certifikat, večera je bila ipak obilnija. 'Oduševljeni smo sa svime. Stvarno smo se poželjeli mesa!', komentirala je Josipa .

Na Staroj farmi nije bilo bune protiv Gazde, ali zato svađe među farmerima nije nedostajalo. Ovoga puta porječkali su se Darko i Damir oko popravka čamca koji im je ujedno i tjedni zadatak. 'Oprosti, ali ti nemaš kreativnost!' prigovorio je Darko Damiru koji je smatrao da se treba raditi isključio po uputama majstora. 'Ja se maksimalno trudim i ne želim da to nitko omalovažava. Lijepo je kad jednom odeš odavde i ostaviš neki trag, neku dubinu', zaključio je Darko.

Do sljedećeg Sajma farmeri će morati izvršiti niz zadataka koje su dobili. Jedan od njih je i napraviti kuhanu rajčicu, a gospođa na Sajmu je Gazdama objasnila postupak kuhanja. 'Draži su mi muški poslovi vanka na otvorenom, nego u kući. U kući su žene. Neka kuhaju, ali neka ne broje i ne pričaju ništa', predodredio je Gazda Goran tko će biti zadužen za sljedeći zadatak.

U sljedećoj epizodi Farme vidjet ćemo što će Mentor odlučiti, koja farma je bolje obavila tjedni zadatak, a koja će iz svojih redova birati prve dueliste!

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene