Čini se da na Farmi opet postaje napeto.


Dok su farmeri obavljali svoje farmerske zadatke, Goran, Josipa i Ante sjeli su predahnuti te su to vrijeme iskoristili za ogovaranje pojedinih farmera, ali i za smišljanje novih planova. Josipa se osvrnula najprije na Gordana tvrdeći kako je on njoj od svih – „najrealniji lik“. Međutim, Goran se nije složio s njom. „Ma joj pusti, i on je povodljiv.“ kazao joj je, a Ante je zaključio: „Ja ne želim njega puno komentirati i kritizirati jer ga vanka obožavaju.“

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Za par dana doći će i odlazak na Sajam, a koga će Barbara odabrati kao svog pratitelja, ostaje nam za vidjeti. No, čini se kako će se Goran potruditi da to bude upravo on. „Sad ću reći Barbari: nikad te nisam ništa molio, ali sad te molim, vozi me na Sajam i neću kupit duhan. Kupit ću jedan i reći da ga nisam kupio i podijelit ga onima koji su zaslužili“ otkrio je svoj plan Josipi i Anti, na kojeg ovo dvoje farmera nije imalo nikakva prigovora.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

U nastavku razgovora Josipa je došla na ideju da ukoliko na farmi ostane još mjesec dana, sama sebi izgradit će spomenik, a Goran je već tu ideju detaljno razradio: „Ja ako pobijedim slučajno, u zlatu ću prirodne veličine svoj kip ispred kuće stavit. Sam sebi ću dignuti spomenik!“ objasnio im je Goran.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Kako su farmeri proveli dan te kako funkcionira nova zlatna zajednica doznajte u večerašnjoj emisiji Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.