Sad je službeno

IMAMO NOVI PAR NA FARMI: 'Bitan je taj klik, ostala sam bez teksta!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je bilo moguće za pretpostaviti kako su Josipini i Goranovi poljupci bili pod utjecajem alkohola, čini se kako Farma ipak ima drugi ljubavni par.

Nakon incidenta Jasmininog vrijeđanja Danijele, koji se dogodio u večeri Zinkinog i Danijelovog odlaska s najpoznatijeg seoskog imanja, Senad je pokušavao uvjeriti Jasminu zbog čega se treba ispričati farmerima. „Ne mogu ja sada opravdavati svoje postupke ili se ljutiti na sebe zato što se pola toga ne sjećam. Bez obzira na tu svađu, ona meni nije legla.“ pokušala se opravdati Jasmina.

Pogledaj i ovo Prince Wale Soniyiki - 5 ponosan na sebe Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

„Ljudi koji ne podnose alkohol trebaju držati prste od toga. Ja kao normalna osoba sam se povukla.“ kazala je Gazdarica Nove Farme, Danijela, a Josipa je zaključila kako je Jasmina samo nesretna djevojka kojoj treba pomoći.

U novom farmerskom tjednu Mentor Joža posjetio je farmere i doveo majstora Branka koji im je za tjedni zadatak dao da naprave mol na jezeru. „Kod nas se to pravi ispred svake kuće, tako da mi je sve jasno!“ kazao je Gazda Goran. U obilasku farme, Mentor Joža bio je poprilično nezadovoljan radovima farmera te im poručio da se ozbiljnije prime posla.

Čini se kako Damir nije osoba koja je navikla na autoritet, ili možda čak na rad. Naime, dok je hranio zečeve požalio se na novu Gazdaricu Danijelu da ga stalno tjera da nešto radi. „Iritira me to kad sam s Larom na ogradi i onda moram iste sekunde ići nešto raditi. Moraš ovo, moraš ono!“ rekao je Damir te dodao kako bi osvojeni novac dao Lari, ali da bi radije izašao iz showa. „Dosta si star, znaš što hoćeš, ali to što sam ti rekla – nisi team player! Čudan si čovjek, imaš dva lica!“ poručila mu je Gazdarica, no na kraju ga je ohrabrila da ipak ostane na farmi i primi se posla.

FARMA SLUŽBENO IMA I DRUGI LJUBAVNI PAR

Iako je bilo moguće za pretpostaviti kako su Josipini i Goranovi poljupci bili pod utjecajem alkohola, čini se kako Farma ipak ima drugi ljubavni par. „Bitan je taj klik. Ostala sam bez teksta!“ komentirala je Josipa, a izgleda kako je na pomolu jedna nova ljubav. Josipa i Goran i sljedeće noći sastali su se u sjenici gdje su preko ograde izmjenjivali poljupce. „Ljubav preko ograde!“ dodao je Goran.

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.
Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene