Među farmerima vladaju tenzije i negativna energija.


Od ranog jutra na farmi vladaju tenzije i negativna energija, a dodatnu nervozu unio je Tomislav, koji je nekim farmerima rekao da su dobili zeleni certifikat, a nekima da nisu.
S obzirom na nezadovoljstvo Mentora Jože zbog rada farmera ovoga tjedna te loš postupak kiseljenja kupusa, može se očekivati da je zeleni certifikat upitan. „Mislim da je to zamka.“ sumnjičava je Josipa, dok se Damir složio s njom tvrdeći da nema šanse da nisu dobili zeleni certifikat.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

„Moja odluka zašto im nisam htio reći jesmo li dobili zeleni certifikat je zbog toga što se netko inatio, pa zašto se ne bih inatio i ja? Mogu me shvatiti kako hoće, uopće me ne interesira“ objasnio je Tomislav svoje postupke.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Najuzrujanija je bila Ankica. Ne mogavši izdržati neizvjesnost, otišla je na Novu farmu zahtijevajući od Gazde i Gospode da joj pokažu papire. Nakon što je Tomislav to odbio, Ankica je počela prijetiti da im neće dati maslac da ga prodaju na Sajmu. „Nemojte se igrati jer ja idem ovaj tren na općinu!“, pokazala je Ankica zube.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Jesu li farmeri dobili zeleni certifikat doznajte u večerašnjoj emisiji Farme od 20:15 sati na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.