Farma

Anamarija oplela po novoj farmerici: Ona je debela i jadna i ružna!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miriam imenovanje sluge i nije najbolje sjelo. Duboko je razočarana Ivanovim odabirom jer smatra da je odluku donio pod utjecajem Blaženke.

Za ovotjedne sluge Ivan je odlučio voditi se time da postavi one koji nikada do sada nisu bili u toj ulozi, pa je odabir pao na Miriam i Nedjeljka.

Pogledaj i ovo showbuzz FelfieHR FelfieHR postao je pravi hit na društvenim mrežama, pridružite nam se i napravite dobro djelo

Iako je Nedjeljko rekao kako je to očekivao i da će odrađivati zadatke po Gazdinim uputama, Miriam imenovanje sluge i nije najbolje sjelo. Kako kaže, smatrala je da je Ivanov odabir da baš nju odabere za sluškinju, bio pod utjecajem Blaženke.

Tuga na Farmi - 'Uistinu je bio i ostat će dobri duh farme!'

'S Ivanom sam imala dobar odnos dok nije prije tjedan dana, počeo više razgovarati s Blaženkom i onda sam vidjela da više nema vremena za mene. Moram priznati da mi je to teško primiti iz ustiju Ivana, ali on je toliko čestit i principijelan čovjek da to moram prihvatiti', komentirala je Miriam Ivanovu odluku pustivši čak i suzu.

Zaigrane djevojke odlučile su nastaviti raditi spačke novoj farmerici.'Ako radimo spačke, onda ih radimo do kraja!', rekla je odlučno Anna Sari i Anamariji. Čini se kako Anamarija u novoj farmerici vidi opasnu konkurenciju. 'Tko joj je kriv, da je valjala, odmah bi ušla!', rekla je Ivici i dodala: 'Ona je debela i jadna i ružna!'

Dok su pilili drva, u razgovoru su Nedjeljko i Josip zaključili kako je Sara dvolična osoba. 'Otišla je ljutim neprijateljima svojim!', kazao je Nedjeljko, a Josip je komentirao dolazak nove farmerica: 'Kad je ova nova cura došla, odmah su u njoj vidjeli izazivača i konkurenciju i odmah je počela urota'.

Sutra stiže NOVA FARMERICA: ‘Suprug je bio ljut što idem’

Međutim, izgleda kako nije samo nova farmerica žulj Anamariji, Sari i Anni, nego i Miriam. Za ručkom su razgovarale o Mirianinom doprinosu farme. 'Ja ću njoj prva dati šibicu. Ovdje trebaju ruke!', rekla je Anna i kazala kako se sada, otkad je postala sluškinja Miram više trudi i radi razne poslove. Anamarija je izjavila da bi ona dala šibicu Nedjeljku jer je on novi farmer, a Anna je došla do još jednog zaključka: 'Postoji još nešto, a to je da ju ostavimo do finala, jer neće za nju glasati nitko.'

Tko će od ovih dvoje slugi sakupiti više šibica od farmera, još je rano govoriti, no Miriam već zna koga neće izazvati u dvoboj ukoliko ona bude izabrana: 'Ja sam sama sebi rekla, dok ima žena na farmi, ja muškarca neću odabrati u duel.'

Jedan od omiljenih farmer Aldo zbog zdravstvenog stanja napustio je show. Zima je pred vratima, poslovi postaju naporniji, pa je Aldo zaključio kako je zdravlje ipak najvažnije. Nitko od farmera nije mogao ostati ravnodušnim i ne pustiti koju suzu zbog Aldovog odlaska. 'Znam gdje vodi ovo sve i što je rekla doktorica da ovo više nije za mene', izjavio je Aldo prije odlaska, a Gazda Ivan je zaključio: 'Gubitak jedne takve osobe će biti veliki udarac na našu zajednicu!' Kakogod, farmeri moraju nastaviti dalje, ali će morati i potegnuti malo više.

Hoće li se farmeri uspjeti prilagoditi novim situacijama, ostaje tek za vidjeti!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene