Čini se da je Goran imao o čemu razmišljati.

Galerija


Mentor Joža je priopćio farmerima da im ovaj tjedan dolaze posebni gosti. Prazna kuća Gorana je natjerala na razmišljanje pa od uzbuđenja nije mogao ni zaspati. „Nisam baš dobro spavao pošto čekamo danas te goste, ne znamo tko dolazi. Vrtio sam se, pa zaspem pa se probudim i tako do jutra.“ priznao je Gazda i dodao: „Ne dolazi ih puno pa sam razmišljao dolazi li netko naš od doma, prijatelj, obitelj ili će to biti lanjski finalisti.“ Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Goran priznaje da bi kuću, ako se njega pita, ispunio s prijateljima i rodbinom, ali svjestan da je to preveliki zalogaj, smanjio je očekivanja: „Dovoljno mi je da dođe jedna osoba s kojom sam dobar i svakom farmeru po jedna osoba.“ kazao je Goran te dodao kako bi time ostvario svoje snove: „Ja uvijek sanjam, ali otkad sam ovdje, sanjam doma njih i prijatelje i sve - gdje su, što su, mislima sam dolje s njima.“ Da može birati, kaže, izabrao bi brata: „Iskreno bih volio da mi dođe brat, ako ne može brat, znam da će se majka ugurati tu negdje.“ dodao je Goran kroz smijeh.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Hoće li se Goranu ostvariti želja, ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.