Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 2

Damir se našao na udaru kritika zbog izbjegavanja poslova.


S obzirom na to da je u trinaestom tjednu ostalo samo sedmero farmera, odabir slugi i kalkulacije koga prije izbaciti, postaju sve teže. Iako je do odabira ovotjednih slugi ostao još jedan dan, neki su farmeri već pod velikim stresom, a najviše ugrožen osjeća se Damir koji je odlučio ovoga tjedna izbjeći poslove i posvetiti se učenju.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

„Od jučer sam malo potišten jer imam osjećaj da ću biti vjerojatno i sluga, pa i duelist. Ako ne ovaj, onda idući tjedan. Zbog toga cijelo vrijeme učim i radim i sve me to muči i tiska u glavi.“, kazao je Damir priznavši kako mu smeta što se pojedini farmeri rugaju njegovom učenju. „To je moj adut iz rukava. Mislim da na znanje mogu dobiti bilo koga, čak i Anu koja kaže da od svih najviše zna.“, dodao je Damir i zaključio: „Rekao sam ja Goranu: možda ćeš u finalu izgubiti od mene na znanju pa ćeš onda reći, evo, to je naš inženjer!“ Uključi se odmah na Farmu.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Goran je pak izjavio da će on uvijek ići na snagu i da ne razumije zašto Damir ne prihvaća pravu mušku borbu već dane provodi uz knjigu. „Koji je Damir igrač! Meni je to stalno u glavi kako je on pretprošli tjedan nagovarao, dogovarali se da nominiraju Tomu i Barbaru za sluge, prošli tjedan s njima da nominiraju tebe i Antu, pa sad ovaj tjedan s nama za Tomu. A sve na finjaka!“, požalio se Josipi koja je zaključila: „On je izjavio da je on u opasnosti i da on ovaj tjedan samo uči, da ne radi ništa. On što priča, nema veze sa zdravom pameću!“ Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.