Ankica se dosad nije upuštala u rasprave i svađe, no sada je odlučila pokazati zube!


Dosad se Ankica nije upuštala ni u kakve velike rasprave i svađe s farmerima, no sada je i ona odlučila pokazati zube. Za doručkom su joj farmeri prigovorili što večer prije nije napravila kruh kako bi ga imali ujutro. 'Ane, oslobodili smo te svih poslova, svih radnji u štali, osim mužnje!', kazao joj je Senad, a ona se pravdala time da nije mogla u ponoć mijesiti kruh. 'Ne daš da ti se išta kaže, a ti drugome uvijek uskačeš. Saslušaj što ti netko govori! Uzimaš si previše posla nego što možeš!', dodao je Senad, pokušavši joj objasniti raspodjelu zadataka među farmerima.

'Ja sam danas prvi puta otvorila usta jer sam se osjećala jako povrijeđena. Trudim se da se nikome ne zamjerim, odrađujem sve što mi je rečeno, nisam nikome ružnu riječ rekla, nisam nikoga opsovala, nisam proklinjala, nikoga ne mrzim', izjavila je Ankica i zaključila: 'Tenzije su velike, nikome od te mladeži danas se ništa ne smije reći. Dugo sam skupljala, trebat će i cijeli dan da se smirim.'

U večerašnjoj emisiji doznat ćemo koja će farma pobijediti u tjednom zadatku te tko će iz gubitničke ekipe birati prvog duelista!

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.