Profesorica je objavila slike u toplesu, donjem rublju...


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Policija u Španjolskoj Srpska narkomama u pritvoru s bebom: Bila je na čelu međunarodne skupine, s djetetom je obilazila plantaže i išla na sastanke s dilerima Zaplijena droga, ilustracija Pala trojica dilera u Splitu i na Hvaru, zaplijenjeni marihuana, speed i digitalne vage

Mlada i nesputana učiteljica, 23-godišnja Carly McKinney iz Colorada suspendirana je s posla nakon što su u školi saznali za njene provokativne fotografije na internetu.

>> 'Imam 29 godina i nikad se više neću seksati, mrzim seks!'

Naime, profesorica matematike je redovito na svom Twitter profilu objavljivala svoje golišave slike u donjem rublju, toplesu pa čak i kako radi stoj na rukama bez grudnjaka!

Carly je ovo sve bilo toliko zabavno da je otišla još jedan korak dalje, a to je da je objavila sliku kako puši joint.

Kasnije je na lokalnoj TV postaji izjavila kako je profil CarlyCrunkBear napravila uz pomoć prijatelja te joj se jako svidjelo.

'Gola, mokra, napušena'

Carly je na nekim slikama na kojima puši marihuanu očigledno parkirana na školskom parkiralištu, a osim toga prema nekim statusima da se zaključiti da je u tom stanju ispravljala i testove učenicima.

Tijekom intervjua je izjavila kako nije znala da su neke golišave fotke na internetu jer ih nije sama objavljivala, a cijeli profil trebao je biti parodija, a ne nešto što će ljudi shvatiti ozbiljno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook