dodaj svoj izbor

Top 3 seks scene u hrvatskim filmovima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako češće pišemo o ljubavnim avanturama stranih zvijezda, prisjetili smo se i nekih egzibicija u hrvatskim filmovima. Jeste li spremni?

Seks naš svagdašnji! Ima ga u reklamama, video spotovima, u TV serijama i filmovima... uz nekoliko zanimljivih novih filmova, odlučili smo izdvojiti neke od najprovokativnijih scena snimljenih kod nas. 

Pogledaj i ovo showbuzz E to se dogodilo 18+: Kako biste vi reagirali da vidite u seks akciji osobu POKRAJ SEBE?!

Top 5: Najskandalozniji trenuci iz srpskog reality showa 'Parovi'

Ako još niste pogledali novi film redateljice Vanje Sviličić, možda vas ova informacija potakne na odlazak u kino. Upravo je izašao u kino produkciju film 'Zagreb Capuccino' u kojem glavnu ulogu ima Mila Elegović. Zgodna glumica u jednoj sceni se igra vibratorom, samo ona i trenutak zadovoljstva. Naravno, ne vidi se sve no scena je totalno erotična – ionako seks počinje u glavi, zar ne?


Za malo hard core verziju pobrinula se ekipa filma '7 SEX 7'. Film je inače priča redateljice Irene Škorić o pet parova i njihovom seksualnom životu. Mnogima je ostala u sjećanju scena seksa Kristijana Ugrine i jelene Jokić koja utjelovljuje pohotu, a u isto vrijeme je i jako duhovita.

Sarah Jessice Parker proslavila je 50. rođendan - Ovo su najbolji trenunuci iz serije 'Seks i grad' koja ju je proslavila

Na našoj top 3 listi našla se i nezaboravna scena iz filma 'Oficir s ružom'. Žarko Laušević i Ksenija Pajić utjelovili su erotičan trenutak požude. 
 


 

Imate svoju top listu? Koji film bi bio na našem popisu? 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene