Zovu je nasljednicom Kate Upton, a zašto je to tako otkrila je u novom videu.


Ona je pravo utjelovljenje američke ljepotice. Njezino ime je Charlotte McKinney i široka publika upoznala ju je u reklami za hamburgere o kojoj se pričalo na ovogodišnjem Super Bowlu. 23-godišnja ljepotica sada je pokazala s čime sve to raspolaže za novo izdanje GQ magazina, a na radost muške publike objavljen je i video sa snimanja.

Serena Williams pokazala kritičarima da su krivu: Pobjednica Wimbledona zablistala

Vezani članci Bella Hadid Pobjegla na egzotični odmor, pa otkrila kakva joj se nezgoda dogodila dok je uživala u mini bikiniju Nezgodan skok Ne zna boli li je više stražnjica ili ponos: Snimka za Instagram završila bolnom nezgodom

No, početak joj nije bio lak. Kao dijete je bolovala od disleksije, a izjavila je da su je djeca maltretirala dok se razvijala u pubertetu. Napustila je školu sa 17 godina i odlučila se posvetiti modelingu pa sebe opisuje kao 'seks bombu s oblinama i velikim grudima'.

Charlotte je inače iz sunčane Floride, a mnogi je nazivaju nasljednicom još jedne slavne plavuše Kate Upton koja je danas jedno od najtraženijih lica u svijetu mode. No osim to je jako seksi, Charlotte ima velike planove. 'Ne želim biti samo seksi djevojka. Volim se šaliti i smijati, radim na filmu s Adamom Sandlerom i sjajno je biti na filmskom setu', nedavno je rekla.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook