Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavna loto djevojka opet će se ogoliti za legendarni časopis...


Bivša loto djevojka i voditeljica Suzana Mančić izjavila je kako će uskoro opet skinuti za Playboy!

Vezani članci Kylie Jenner (Foto: Instagram) Nova Playboy zečica u svijetu slavnih: Veličanstvena pozadina bujne crnke obara s nogu Kylie Jenner (Foto: Instagram) Je li ovo najizazovnija fotka kraljice vrućih selfija? U naručju dečka pozirala kao od majke rođena

'Kad za nešto više od dvije godine budem ušla u klub šezdesetogodišnjaka, ponovno ću dopustiti da me obnaženu snime za Playboy', obećala je portalu Kurir.

Suzana se zadnji put za muški časopis fotografirala kad je imala 48 godina, a za tim izdanjem je bila tolika pomama da je dvaput tiskan i svi primjerci su rasprodani.

 'Dugo su me molili da se slikam gola, ali nisam bila spremna, prije svega zbog konzervativnih šefova na televiziji i konzervativnih roditelja. I onda sam se predomislila. To je bio posao od kojeg se okoristio Playboy, ali i ja', prisjetila se Suzana.

Istaknula je kako je imala poprilično visoke financijske zahtjeve, no nije htjela otkriti točan iznos, a hoće li novo snimanje zaslužiti još veći budžet, vidjet ćemo za dvije godine.