Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Seks naš svakidašnji... ima ga u sapunicama, filmovima, no najdraži nam je u TV serijama - u nastavcima!


Željni ste golotinje? Skupili smo najbolje seks scene u omiljenim TV serijama koje su nas uveseljavale. Naravno i radnja je dobra, al puno akcije je ono što je presudno u ovom slučaju.

Pjevačica Miley Cyrus posegnula za seks igračkama: 'Seks nam je svakim danom sve bolji'

1. Kalifornikacija (orig.Californication)

Vezani članci John Corbett Prije više od 20 godina šarmirao je gledateljice u ''Seksu i gradu'', a pogledajte kako ovaj ljepotan izgleda na pragu šezdesete Zapele (Foto: ebaumsworld.com) - 2 Cure zapele na najčudnijim mjestima: One su čudotvorci, kako im je to uspjelo?

Serija koja prati život scenarista Hanka Moodyja, ovisnika o seksu i alkoholu koji pokušava vratiti jubav svoje bivše žene. No, kako to obično biva, pažnju od cilja odvraćaju su mnogobrojne lijepe djevojke s kojima redovito završi u krevetu.

2. Obitelj Borgia (orig.Borgia)

Serija je to o životu svećenika koji postaje papa, no njegov put je sve sem uzorak i čestit. U Borgijama su česte scene ludog seksa i golotinje.

3. Tudori (orig. The Tudors)

Još jedan povijesni spektakl je osvojio publiku. Scene seksa, nasilja i golotinje bile su ključne i kod još jednog popularnog serijala (Game of Thrones), a i Tudori koji koriste moć kralja Engleske bili su pravi buntovnici.

4. Seks i grad (orig. Sex and The City)

To je serija koja je pokrenula pravu revoluciju u TV formatu. Seks avanture slobodnih žena promijenile su pravila igre, a danas je to kultna serija. Naravno, glavna zvijezda u seks avanturama je Samantha Jones.

5. Djevojke (orig. Girls)

Mnogi su 'Djevojke' nazvali nastavkom 'Seks i grada', no ipak malo ekstremnije i bez ikakvih suzdržavanja. Čak je se ne preporuča mlađima od 18.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook