Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Playboyjeva zečica Daniella Chavez nadala se pobjedi na natjecanju u čilenskom gradu Vina del Maru, pa dočekala da je izaberu za drugu pratilju, iza žene koja joj može biti majka.


Bijesna što nije osvojila prvo mjesto na natjecanju ljepote u čileanskom gradu Vina del Maru, Playboyjeva zečica Daniella Chavez (24) pronašla je zanimljiv način da organizatorima poruči kako su pogriješili što je nisu izabrali za kraljicu - golišavom fotografijom ispod tuša koju je objavila na Instagramu.

Vezani članci Izbor za \ Nakon 10 godina opet je proglasili misicom, ali je završila u bolnici jer joj je druga ljepotica otela krunu! Josie Osvetnička dijeta: Dečko ju je ponizio zbog viška kilograma pa je objavila slike osvete

Chavez je na taj način poraz uspjela pretvoriti u pobjedu jer, osim što joj je naglo skočio broj obožavatelja na društvenom mrežama, o njoj su se raspisali i brojni svjetski mediji koji dosad nisu ni znali da postoji.

Chavez je na natjecanju osvojila tek treće mjesto, a ono što ju je vjerojatno posebno povrijedilo jest činjenica da su ispred nje ljepšom proglasili Katherine Salosny (51), ženu dovoljno staru da joj bude majka.

Salosny je proglašena prvom pratiljom, dok je prvo mjesto pripalo Jhendelyn Nunez (27), djevojci čiji profil na Instragramu također pun fotografija ugodnih oku.

Upoznajte sve tri dame, pa sami donesite sud je li žiri pogriješio ili odradio odličan posao.

Daniella Chavez