Scena za pamćenje

Nicole Kidman kakvu još nismo vidjeli – u seksi klinču!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Strastvena ljubavna afera iz stvarnog života Ernesta Hemingwaya prenijeta je na film – Nicole Kidman se našla u ulozi u kakvoj je do sada nismo imali prilike vidjeti.

Clive Owen i Nicole Kidman glume u filmu režisera Philipa Kaufmana 'Hemingway i Gellhorn', o strastvenoj ljubavnoj aferi i burnome braku između Ernesta Hemingwaya i pionirke ratnog dopisništva Marthe Gellhorn.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban idealan prizor za paparazze! Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

>> Nema više plastičnih operacija: 'Napokon mogu micati lice!'

Film je izašao prošle godine, no čim se pojavila na Blue Ray-u i na DVD-ima u Americi, stručnjak za golišave scene Dr.Skin izdvojio je vruću seks scenu Nicole Kidman i Clive Owena. Uh... ovo je doista scena za pamćenje!


EgotasticMedia

Sam film prati pustolovne pisce kroz sedam država, od vremena španjolskoga građanskog rata i dalje.

Kombinirani magnetizam Hemingwaya i Gellhornice stvorio je od njih jedan od prvih slavnih utjecajnih parova i uveo ih u društvene krugove holivudske elite, aristokracije književnog svijeta i obitelj predsjednika Sjedinjenih Država. Kao svjedoci povijesti, pisali su o nekim od najvećih sukoba svoga doba.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene