'Volim sebe'

Alex se vratila: Pozirala gola i pokazala svoje adute!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša Missica i manekenka nikada se nije sramila svojeg tijela, a u ovakvom izdanju dugo je nismo vidjeli. Miss Aleks ponovno nastupa!

Poznata manekenka Aleksandra Grdić jedna je od najzapaženijih nositeljica hrvatske krune na izboru za Miss Svijeta, dugogodišnje je zaštitno lice frizerskog studija Tom, gdje je povodom obilježavanja 7. obljetnice uspješne suradnje, snimila i provokativni editorijal.

Pogledaj i ovo Aleksandra Grdić Misterij riješen Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

Zanosna Aleksandra ogolila se pred kamerama fotografa kako bi svu pažnju privukla na svoju lijepu i njegovanu kosu, upravo onakvu kakva priliči svakoj njegovanoj ženi koja drži do sebe.

>> 'Meni se nikada nije bio problem skinuti, volim sebe!'

Ovim snimanje Aleksandra Grdić kao da je htjela poručiti kako toliko voli svog frizera da pored tako dobre frizure ne treba niti odjeću. Aleks nikada nije bio problem skinuti se, kako za Playboy tako i za svoj omiljeni salon.

'Meni se nikada nije bio problem skinutI, volim sebe i svoje tijelo, i uvijek kada se skinem, znam kakva je to vrsta snimanja, znam kako će izgledati editorijal, od malena nemam problema sa tim sramom', nedavno je rekla za inMagazin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene