Vruće, vruće!

FOTO Duboko udahnite: OVO su najseksi žene današnjice

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Upravo ONE su najseksi mačke 2015. godine prema izboru poznatog magazina.

Magazin GQ složio je svoju ljestvicu najseksi žena na svijetu. Kratka je i JAKO slatka i vruća, a okuplja neke od najljepših žena svijeta.

Pogledaj i ovo Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 3 rijedak zajednički izlazak Zvijezdu Sumrak sage još nismo vidjeli ovako sretnog, s lijepom djevojkom prepustio se nježnostima pred očima bivše koja mu je slomila srce!

Dvoboj slavnih sestara Jenner: Koja je više seksi?

Kendall Jenner

Popularna 19-godišnja manekenka i zvijezda reality showa 'Keeping Up With the Kardashians' nalazi se prva na ovoj laskavoj ljestvici. Mladu Kendall kamera obožava (a i Kendall voli fotoobjektive). Isto tako, Kendall se nalazi na naslovnici svibanjskog izdanja GQ magazina.

Toni Garrn

Seksi Toni, 21-godišnja manekenka, najpoznatija je po svojoj vezi sa slavnim holivudskim glumcem Leonardom DiCapriom. Toni je 'otkrivena' kada joj je bilo samo 14 godina i to tijekom utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva koje se održavalo u njenoj rodnoj Njemačkoj. Od tada vlada modnim pistama najvećih modnih brandova, poput Calvina Kleina i Victoria's Secreta.

Trik slavne ljepotice iz bočice koja košta svega 6 kuna!

Suki Waterhouse

Mlađahna seksi Britanka, manekenka je koja je uspješno zaplovila i glumačkim vodama. Poznata je i po vezi s holivudskim frajerom Bradleyjem Cooperom i po ludim partijima koje pohodi sa slavnim prijateljicama Carom Delevingne i Georgiom May Jagger.

Nathalie Emmanuel

Lijepa Nathalie proslavila se ulogom u mega uspješnoj seriji 'Game of Thrones', no jednako tako, uspješna je i izvan fantasy svijeta. Osim što je izvor fantazija mnogim muškarcima, pojavila se i u sedmom nastavku 'Brzih i žestokih'. Zapamtite ime ove 26-godišnje ljepotice, sigurno ćete ju još negdje ugledati. ;)

Koja od djevojaka je, po vašem izboru, najseksi žena svijeta?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene