Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od najpoznatijih kućnih videa je onaj Kim Kardashian, no prema najnovijim šuškanjima seksi video snimila je i njezina mama!


Kris Jenner ambiciozna je menadžerica i majka šestero djece, no prema šuškanjima američkih medija navodno je u mladosti snimila seksi video s tadašnjim dečkom Toddom Watermanom bivšim igračem američkog nogometa, piše tabloid National Enquirer.

Vezani članci Kris Jenner - 4 Proslavila je kćeri i sebe, sada se suočava s teškim optužbama sa snimanja njihovog kontroverznog showa Robert Kardashian - 3 Njegova tragična sudbina sve je šokirala, za tešku dijagnozu saznao je samo dva mjeseca prije smrti

Navodni pornić danas 57. godišnje Kris snimljen 80-tih još nije ugledao svijetlo dana, a vlasnik tog video materijala samo čeka pravi trenutak.

>> Majka unovčila Kiminu snimku seksa

I dok njezin materijal još nije 'procurio' na Internet, video njezine kćeri Kim Kardashian obišao je svijet. Kimin bivši suprug Kris Humphries jednom je prilikom i ispričao bivšoj djevojci Myli Sinanaj da je na ideju o snimanju pornića došla upravo Kimina majka Kris koja navodno nije bila zadovoljna prvom verzijom pa je zahtijevala da ga snime još jednom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook