Samo za 18+

Igra prijestolja: Seks scene koje su napravile revoluciju u TV povijesti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Serija 'Igra prijestolja' donijela je pravu revoluciju na male ekrane, ali i pogled na golotinju na TV-u. Pobrojali smo trenutke koje vrijedi gledati opet. I opet. Malo upozorenje – SADRŽAJ JE PRIMJEREN SAMO PUNOLJETNIM OSOBAMA.

Nakon ove snimke bit će vam jasno zašto je dobio ulogu u 'Igri prijestolja'!

Pogledaj i ovo Thor Björnsson (Foto: Instagram) nevjerojatna transformacija! Snagator iz "Igre prijestolja" šokirao izgledom nakon što je izgubio čak 50 kilograma: "Od planine do stijene"

Protekli tjedan cijeli Internet je brujio o novim epizodama pete sezone hit serije 'Igra prijestolja', i dok smo već u prvoj epizodi svjedočili novoj smrti, mi smo se odlučili pozabaviti onom ljepšom stranom – golišavim trenucima koji golišaju maštu muške i ženske publike diljem svijeta.

'Igre prijestolja' oborile novi rekord – U jednom danu privukli preko 8 milijuna gledatelja

Sigurno se pitate što je to bilo toliko revolucionarno, no iz sezone u sezone 'Igra prijestolja' pomicala je granice i sve više otkrivala strasti. Pa krenimo redom.

1.    Svi su opsjednuti ženskim grudima i – bradavicama

Golo žensko tijelo je uzbudljivo i stoljećima podiže tenzije. Mnogim obožavateljima serije ostale su u sjećanju scene poput senzualnog kupanja u špilji nakon seksa Jon Snowa i Ygritte.


Ili se radi o ceremoniji vjenčanja Dothraki ratnice koja na dan vjenčanja ulazi golih grudi. A nema tko nije primijetio samo na prvi pogled plahu Khaleesi i njezine zmajeve – i onog trenutka ponovnog rađanja kada joj se onako goloj i punoj pepela svi poklone.

 

Sve što kraljica poželi... Iznenađenje na setu za lijepu glumicu!

 

2.    Muške guze u fokusu

Nova revolucija na TV-u svakako je prikazivanje muških stražnjica. Kako u popularnoj seriji ima dosta seks scena koje su začinile cijeli scenarij, tako su muške stražnjice jednako u fokusu kao i ženske grudi. 

 

3.    Potpuno gole, potpuno prirodne

Koliko često imate prilike vidjeti potpuno golo tijelo na TV-u? E pa 'Igra prijestolja' se i za to pobrinula. Tako je Carice van Houten pokazala sve svoje čari pred kamerama.

 

4.    Seks poze

Izgleda kako je u seriji najdraža ona poza straga. Detaljan opis vjerujemo nije potreban.
 


 

Za one koji ne znaju, serija 'Igra prijestolja' snimljena je prema fantastičnim bestselerima Georgea R. R. Martina 'Pjesma leda i vatre' – to je epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena na kontinent Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama a samo je žudnja za moći vječna. Peta sezona koja se snimala i u Hrvatskoj, kroz deset epizoda donosi zaplete koji često završe krvavo a već se najavljuju najeksplozivnijih scena dosad. Ipak, veselimo se i novim seks scenama! ;)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene