Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U ovim filmovima glumci nisu simulirali scene seksa.


Koliko ste se puta pitali seksaju li se glumci u filmu ili je to samo gluma? U novije doba, kada se ne radi o pornografskim filmovima, glumci simuliraju scene seksa što i dobro naplaćuju. Ipak ima slučajeva kada su se prepustili strastima i nisu glumili pred kamerama.

Seks scene Deppove cure iz mlađih dana

Vezani članci Negativci KVIZ: Možete li prepoznati svih 20 filmova prema negativcima? Filmovi KVIZ: Prepoznajete li ove filmove iz '90-ih prema samo jednoj sceni?

Ovo su filmovi u kojima je pravog seksa i bilo.

In the Real od the Senses

Ovaj film napravljen je prema istinitoj priči. Japanka Sada Abe ugušila je svog ljubavnika, odsjekla mu penis i stavila ga u torbicu. Naravno, jedino što nije simulirano u filmu je seks.

Romance

Film je snimljen 1999. u režiji redateljce Chaterine Breillat koja je istraživala seksualnost. Radnja prati mladu djevojku u potrazi za seksualnim zadovoljstvom.

Baise-moi

U trileru temeljenom na priči o silovanju i osveti, uglavnom je riječ o nesimuliranom seksu. Scene nasilja su odglumljene.

O Fantasma

Kino uzdanica iz 2000. koja prikazuje eksplicitne scene seksa dvojice muškaraca dolazi iz Portugala. Riječ je o mladiću koji skuplja smeće na ulicama Lisabona i postaje opsjednut arogantnim mladićem.

Intimacy

Svaka nedjelja rezervirana je sa seks aktera u ovom filmu. Stranci koji su se svakog tjedna nalazili zbog jedne stvari s vremenom su stvorili emocije jedno prema drugome. Sve scene seksa su stvarne.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook