Osim što je poznata po golišavim fotkama na društvenim mrežama i braku sa 34 godine starijim glumcem Dougom Hutchisonom, Courtney Stodden je poznata po bujnom poprsju.


I ako je vjerovati kamerama u realityju u kojem 19-godišnja Courtney Stodden sudjeluje, njezine grudi su pridobile najviše pažnje. No ovog puta ne zbog njihove veličine, već, vjerovali ili ne, zbog boje.

>>> Gdje su krenule njezine grudi? - Svaka na svoju stranu!

Vezani članci Bujne djevojke Njihova odjeća mora biti u top-formi, svi se čude kako ne popuca po šavovima Dlanovi umjesto grudnjaka U panici su grudnjake prekrojile u maske pa se sad moraju snalaziti kako znaju

'Koža na njenim grudima nije dovoljno jaka niti je ima dovoljno da bi bez problema i komplikacija držala ogromne umetke koje je dala ugraditi', rekla je za časopis Heat estetska kirurginja Angelica Kavouni.

Liječnica dodaje da ružičasta boja poprsja nije ni najmanje normalna i dobra. Boja se, kaže, pojavljuje jer je implantat umetnut na mišić, umjesto ispod njega i stoga ga samo koža pridržava, a očito je pretežak pa Courtney krv ne može normalno cirkulirati žilama.
Inače, Courtney je pod nož otišla u lipnju, kada je grudi povećala za dvije košarice: iz C košarice u duplu D košaricu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook